Degut a l’afectació de la COVID-19 el local de l'entitat romandrà tancat.

Qualsevol qüestió serà gestionada per correu electrònic:

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.    Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.    Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.    Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Campaments d'Estiu SIJ

La Secció Infantil i Juvenil està preparant amb il·lusió el campament d'estiu d'enguany, malgrat que caldrà estar atents a l'evolució de la situació sanitària, per poder confirmar que es farà.

La previsió es fer-los del 12 al 26 de juliol al Pallars Sobirà, en un terreny situat entre els poblets d'Araós, Besan i Ainet de Besan.

Inscripcions obertes. Contacte: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

La diada del soci de l’Agrupació va reunir el 27 de juny de 2013 a la sala d’actes  del local social a 85 socis.

Antoni Monton va rebre la medalla d’or pels seus 50 anys com a soci mentres que: Francisco Martín i Gerard Ribera van rebre la d’argent pels 25 anys de militància.

També es van entregar les medalles d’activitat, es van projectar diversos audiovisuals de les activitats de l’any 2012 per finalitzar amb un  abundant bufet lliure

Pep Molinos va rebre el premi Josep Montagut per la seva col·laboració al Butlletí

També aprofitant la trobada es va fer entrega dels trofeus als millors socis participants a la Ribalera 2013.

 

Altres