Degut a l’afectació de la COVID-19 el local de l'entitat romandrà tancat.

Qualsevol qüestió serà gestionada per correu electrònic:

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.    Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.    Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.    Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Campaments d'Estiu SIJ

La Secció Infantil i Juvenil està preparant amb il·lusió el campament d'estiu d'enguany, malgrat que caldrà estar atents a l'evolució de la situació sanitària, per poder confirmar que es farà.

La previsió es fer-los del 12 al 26 de juliol al Pallars Sobirà, en un terreny situat entre els poblets d'Araós, Besan i Ainet de Besan.

Inscripcions obertes. Contacte: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 L’alcalde Trias presideix l’acte de lliurament de la Medalla d’Or al Mèrit Esportiu a l’Agrupació Excursionista Catalunya 

El Saló de Cent ple de socis i amics de l’Agrupa, va acollir dimecres,6 de novembre, a les 18:30 hores,  presidit per l’alcalde Xavier Trias, acompanyat de la tinenta d’alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports, Maite Fandos i de regidors, l’acte de lliurament de la Medalla d’Or al Mèrit Esportiu que l’Ajuntament atorga a l’Agrupació Excursionista "Catalunya"

El 28 de juny de 2013, en el Consell Plenari de l’Ajuntament de Barcelona es va aprovar, amb el vot favorable de tots els grups municipals, l’atorgament de la Medalla d’Or al Mèrit Esportiu a l’Agrupació Excursionista “Catalunya” pels 100 anys de trajectòria en la promoció de l’excursionisme, així com pels grans alpinistes que la representen, destacant com una de les entitats esportives més dinàmiques i pioneres de la nostra ciutat

 

El president de l'AEC Jep Tapias signan al llibre d'honor de la Ciutat

 

 VÍDEO DEL LLIURAMENT DE LA MEDALLA I PARLAMENT D'EN JEP TAPIAS I SALLANT

VÍDEO PARLAMENT DEL EXXMO. SENYOR XAVIER TRIAS, ALCALDE DE BARCELONA

VÍDEO RESUM BTV

Altres