Presentació: Sant Andreu al Nanga Parbat

Categoria
AEC
Data
Divendres, 01 Desembre 2017 20:00
Lloc
Local de la Colla Jove, Fabra i Coats c/ Sant Adrià 20
Telèfon
688 920 377
Correu electrònic
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

El nostre soci Marc Urquizu farà una intervenció juntament amb altres companys d’expedició.

Ja fa uns quants mesos que estem fent preparatius del projecte Sant Andreu al Nanga Parbat, i ens queda molta feina per fer, però volem compartir amb tothom com ho portem.

SAxNP serà un trekking que ens portarà a conèixer el Camp Base més maco de tots els un vuit mils

SAxNP ens permetrà endinsar-nos en l’ambient i conèixer de prop les expedicions himalaiyiques, anirem al Camp 1 de la “ruta normal” i pujarem també al que serà el Camp 1 de la nostra expedició, assolint els 5.450 metres d’alçada, sense gaires dificultats.

SAxNP serà també un espai d’alpinisme, on s’intentarà arribar a la cota 6.300 de una de les puntes del Ganalo Peak, i on els més agosarats i experimentats intentaran arribar al cim principal, de 6.606 metres.

SAxNP serà un primer contacte amb les grans alçades per a qui vulgui assolir la cota 7.000 metres, a les portes de l’atac final al cim.

SAxNP serà, finalment el repte d’assolir el cim d’un vuit mil metres, un dels més difícils de la terra, amb esquis fins on es pugui.

Com veieu, volem que qualsevol afeccionat a l’excursionisme i l’alta muntanya pugui participar; en el que també els alpinistes podran  trobar reptes prou interessants i on els himalaiyistes puguin explorar les seves possibilitats en un entorn de gran equip.

Per nosaltres, només el fet de recavar tot el que necessitem per d’anar-hi, i plantar-nos als peus d’aquestes muntanyes immenses, ja serà un èxit.

PRESENTACIÓ

De tot aixó us parlarem el dia 1 de desembre, a l’acte de presentació.

En aquest podrem gaudir de les experiències de Jordi Magrinyà que junt amb Òscar Cadiach van fer 1984 la primera ascensió catalana, pel vessant del Rupal i en estil alpí.

I també de l’èxit de Ferran Álvarez, que junt amb Joan Martínez, van ser els primers catalans en assolir el cim pel vessant del Diamir, el 1987, junt amb els militars Pedro Expósito i Domingo Hernández.

PROGRAMA

intervencions:

Jordi Magrinyà, 1a al vessant Rupal

Ferran Alvarez, 1a al vessant Diamir

Marc Urquizu, expedició 2018,  Projectes: cota 7.000m i cim 8125m

Josep Escruela, activitats paral·leles, Trekking camp base 4.235m, Ascensions fàcils a 5.050m i 5.450m, Alpinisme: Ganalo Peak 6.300m i 6.606m

21h Botifarrada pel Nanga (amb alternativa vegetariana)

millor si podeu reservar.

Preu “suport al projecte”: 10€ (inclou, entrepà de botifarra amb escalivada, beguda, coca i xopet)

https://www.facebook.com/events/157401114865389/

 
 

Proporcionat per iCagenda

Altres