Benvolguts sòcies i socis:

Després de llegir el document elaborat per la Direcció General de Protecció Civil de la Generalitat de Catalunya (Departament d'Interior) i d'escoltar les  recomanacions efectuades per les autoritats sanitàries emeses per part del govern de la Generalitat, recomanant restriccions de mobilitat i trobades en grups, queden suspeses totes les activitats programades per l'entitat durant 15 dies.

Es un acte de responsabilitat i civisme, de ben segur un cop passat aquest dies podrem tornar a retrobar-nos.

Ànims i cuidem-nos !!

Presidència

 

Garraf

Morella
Categoria
Senderisme
Data
Dissabte, 01 Desembre 2018
Lloc
Parc Natural del Garraf
Travessa: Pla d’en Querol – Mare de Déu de Bruguers

Sortida:       8:00h local Agrupa. 8:15h Palau de Pedralbes

Transport:    Autocar (si hi ha prou gent) o cotxes particulars.

Dificultat:    Mitja-Baixa.

Recorregut:  8 km.   

Desnivell:       +311 m, -545 m.

Durada:        3 hores (sense parades).

Itinerari:      Pla d’en Querol – Campgràs – La Morella – Coll Sustrell – Puig de les Agulles – Collada de la Clota – Castell d’Eramprunyà – Mare de Déu de Bruguers.

Descripció:  Començarem en el Pla d’en Querol (475m), prop del centre d’informació del Parc, en direcció a les antenes del centre emissor d’aviació, tot seguint les senyals del GR92 que veurem pràcticament durant tota l’excursió. Garraf es un macís càrstic, bressol de l’espeleologia catalana, i hi anirem trobant avencs al costat del camí. Passarem pel bell mig de la dolina de Campgràs, i apreciarem l’aberració de l’abocador de la Vall de Joan, sortosament fora d’ús fa anys.  Pujarem a la Morella (593m), punt més alt del massís i baixarem fins al Coll Sustrell (474m) per tornar a pujar a l’esplèndid mirador del Puig de les Agulles (547m). Amb compte de no relliscar, descendirem a la Collada de la Clota (415m) i continuarem fins el Castell d’Eramprunyà (389m), actualment vorejat per una tanca que impedeix l’accés. Un ràpid descens, envoltat de pedres erosionades i passant pel costat de Roca Foradada, ens portarà a l’Ermita de la Mare de Déu de Bruguers (240m), punt final de la caminada.

Cal Portar:  Motxilla, roba d’abric, bastons, calçat de muntanya i aigua.

Vocals:        C. Collado, C. Capdevila i M. Peinado (628179296, Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.)

Preus:          Socis 35 €. Socis online 45 €. Altres: 55 € (autocar i restaurant). Cal ingressar l’import al compte de l’AEC: CAIXA D’ENGINYERS  ES72 3025 0017 4114 0003 1058. (Indiqueu nom, cognom i “Garraf”)

Nota:          Sortida subjecta a les normes establertes de l’AEC per activitats de muntanya. La inscripció implica la seva acceptació.

Reunió:         A l’AEC, dijous 29 de novembre. A 2/4 de vuit del vespre.

 
 

Proporcionat per iCagenda

Altres