NOU HORARI

Degut a l'actual conjuntura, els divendres l'entitat romandrà tancada

L'horari serà doncs de dilluns a dijous, de 18:30 h a 21:00 h

 

Cingles de Tavertet i Sau

Categoria
Semprepodem
Data
Dissabte, 10 Novembre 2018
Excursió de muntanya per a socis /es

Transport: Autocar

Hora de sortida: 7,00 Agrupa i 7,15 Fabra i Puig

Inscripcions: fins dijous 8 a les 20h. Places limitades a la capacitat del bus

Preu: socis 22 €, socis on-line 32 €. Cal ingressar l’import corresponent a l compte de l’Agrupa: ES72 3025 0017 4114 0003 1058 (Indiqueu Nom, Cognom i” Tavertet”)

Desnivell:  600m  aprox Recorregut aprox: 17 Km aprox

Horari aproximat : 5,45h

Dificultat: Mitjana/baixa

Itinerari: Tavertet, cingles de Moltorer, La Riba, Pantà de Sau, Sant Romà de Sau, Vilanova de Sau, Els Munts, Salt de la Minyona, Collsesvinyes

Material: Motxilla, barret, roba d’abric protectora del vent i pluja, crema solar, calçat de muntanya, aigua i menjar per tot el dia

Vocal: Lluís Tortajada

Apunts de l’excursió: Excursió que ens permeterà conèixer els cingles d'ambdós costats del pantà de Sau. Ruta sense dificultats tècniques. Sortirem de l'encinglerat poble de Tavertet tot baixant al pantà de Sau pels cingles de Moltorer. Creurem la presa de Sau i remuntarem fins a Vilanova de Sau. Pujarem als cingles de Vilanova fins el seu punt més alt Els Munts. Baixarem al Collsesvinyes passant per l'espectacular mirador del Salt de La Minyona.

Normativa: És obligat llegir les Normes Generals de les sortides de l’AEC; el fet d'apuntar-se a aquesta sortida comporta l’acceptació automàtica de les mateixes. Recordem que els inscrits han de tenir el carnet federatiu de la FEEC en vigor, si no, és obligatori contractar una assegurança per a la sortida. Cadascú és responsable de si mateix, del que pugui fer o del que li pugui passar.

 
 

Proporcionat per iCagenda

Altres