Benvolguts sòcies i socis:

Després de llegir el document elaborat per la Direcció General de Protecció Civil de la Generalitat de Catalunya (Departament d'Interior) i d'escoltar les  recomanacions efectuades per les autoritats sanitàries emeses per part del govern de la Generalitat, recomanant restriccions de mobilitat i trobades en grups, queden suspeses totes les activitats programades per l'entitat durant 15 dies.

Es un acte de responsabilitat i civisme, de ben segur un cop passat aquest dies podrem tornar a retrobar-nos.

Ànims i cuidem-nos !!

Presidència

 

Per la Mola de Colldejou i la Miranda de Llaberia

Categoria
Semprepodem
Data
Dissabte, 15 Desembre 2018
Excursió de muntanya  per a socis i sòcies

Hora de sortida: 6:45 h a l’Agrupa – 7:00 h a Palau Reial

Transport: Autocar. Si no s’arriba a un mínim anirem en cotxes particulars i  començaríem a caminar al poble de Colldejou, afegint 3 km i 50’ a la sortida

Inscripcions: fins 13 desembre a les 20h. Places limitades a la capacitat del bus.

Preus: socis/sòcies 23, socis/sòcies online 33. Cal ingressar l’import corresponent al compte de l’Agrupa: Caixa d’enginyers ES72 3025 0017 4114 0003 1058 (Indiqueu Nom, Cognom i “Colldejou-Llaberia”)

Recorregut  : 15 km aprox.  desnivell : 970 m aprox.

Horari aproximat: 5,45 h 

Dificultat: Moderada - Mitjana

Itinerari: Coll Roig (559m), enllaç GR 7 i GR 7-3, Portell de la Cova (793m), Mola de Colldejou (922m), portell de la Mora, Coll de Guix (630m), drecera d’en Ramon, Miranda de Llaberia (918m), Canal del Roc , La Creu o punta dels Frares (909m)(opcional), Portell de Madrocs (827m), Portell de la Roca Mitjanera (795m), Cinglera sota Cavall Bernat, Roca dels Esperits, Collet de la Terra Blanca, PR-C 96, Font  del Bullidor (563m), Carretera T322 (388m), Colldejou (415m)

Material: Motxilla, barret, roba d’abric protectora del vent, fred i pluja, calçat de muntanya, aigua i menjar per a tot el dia, frontal i crema solar.

Vocals: Toni Enseñat (680944524) i Salvador Monpeat( 659209542)

Normativa: És obligat llegir les Normes generals de les sortides de l’AEC; el fet d’apuntar-se a aquesta sortida, comporta l’acceptació automàtica de les mateixes. Els inscrits han de tenir el carnet federatiu de la FEEC en vigor , si no , és obligatori contractar una assegurança per la sortida. Cadascú és responsable de sí mateix, del que pugui fer o del que li pugui passar

Apunts de la sortida: Excursió a dos miradors excepcionals de les comarques tarragonines. Sortirem del Coll Roig poc després de Colldejou, al km 17 de la T322, agafarem el GR7, i al pal indicador seguim pel GR7-3 en forta pujada fins a la Mola de Colldejou, per tal de fer via baixem cap al coll de Guix per la drecera, la pujada a la Miranda de Llaberia la farem per la drecera d’en Ramon, a la Miranda ens trobarem el radar meteorològic, anem seguint la carena i si tenim temps podem pujar a la Creu, seguim en direcció Cavall Bernat, després cap a la foradada Roca dels Esperits i  cap al Collet de la Terra Blanca on ja agafem el PR-C 96 a mà esquerra, arribem a la font del Bullidor i seguim cap el poble de Colldejou, tot creuant la carretera.

 
 

Proporcionat per iCagenda

Altres