NOU HORARI

Degut a l'actual conjuntura, els divendres l'entitat romandrà tancada

L'horari serà doncs de dilluns a dijous, de 18:30 h a 21:00 h

 

Cingles de Sant Roc - Llèmena (Amer)

Categoria
Semprepodem
Data
Dissabte, 19 Gener 2019
Muntanya per a socis i sòcies

Lloc de Trobada: 7,00h a l'Agrupa – 7,15 a Fabra i Puig

Transport: autocar. Si no s'arriba a un mínim de persones anirem en cotxes particulars.

Inscripcions: fins dijous 17 a les 8 del vespre. Places limitades a la capacitat del bus.

Preus: socis 22€, socis on-line 32€ . Cal ingressar l'import corresponent al compte de l'Agrupa (Caixa Enginyers, IBAN ES72 3025 0017 4114 0003 1058)

Desnivell: 700 m.

Recorregut: 17 km aprox

Horari: 5,30 h aprox.

Dificultat: moderada

Itinerari: Amer, Ermita Sta. Brígida, Santa Lena, Sant Roc de Barroca, cingles de Sant Roc, La Barroca, Sant Martí de Llémena.

Material: motxilla, barret, roba de protecció pel vent i pluja, crema solar, calçat de muntanya, aigua i menjar per tot el dia.

Vocal: Jordi Serra T/ 675 951 371

Apunts de l'Excursió: Ruta en travessa pels cingles de Sant Roc que visita tres ermites emblemàtiques de la regió, entre el Brugent i el Llémena. Una bonica ruta entre boscos, prats i cingleres, i una bona varietat paisatgista i panoràmica.

Normativa: és obligat llegir les Normes generals de les sortides de l'AEC; el fet d'apuntar-se a aquesta activitat, comporta l'acceptació automàtica de les mateixes. Recordem que els inscrits han de tenir el carnet federatiu de la FEEC en vigor, si no, és obligatori contractar una assegurança per a la sortida. Cadascú és responsable de si mateix, del que pugui fer, o del que pugui passar.

 
 

Proporcionat per iCagenda

Altres