Raquetes de Neu

Raquetes200x133
Categoria
Semprepodem
Data
Dissabte, 16 Febrer 2019
Muntanya per a sòcies i socis

Lloc de Trobada: 6:45h a l'Agrupa – 7:00h a Fabra i Puig

Transport: autocar. Si no s'arriba a un mínim de persones anirem en cotxes particulars.

Inscripcions: fins dijous 14 de febrer a les 8 del vespre. Places limitades a la capacitat del bus.

Preus: socis 22€, socis on-line 32€ . Cal ingressar l'import corresponent al compte de l'Agrupa (Caixa Enginyers, IBAN ES72 3025 0017 4114 0003 1058)

Desnivell: 400 / 700 m.

Recorregut: 12 / 7 km aprox

Horari: 5,30 h aprox.

Dificultat: fàcil o moderada.

Material: motxilla, barret, roba de protecció pel vent, pluja i neu, crema solar, ulleres de sol, calçat de muntanya adequat per a la neu i raquetes, aigua i menjar per tot el dia, Raquetes, Recomanable bastons, paraneus, guants i opcional grampons. L’AEC disposa de raquetes en lloguer si algú en necessita, reserveu-les a secretaria.

Vocal: Yolanda Soto

Apunts de l'Excursió: Estigueu atents a les noticies per saber l’itinerari que farem, adjuntem algunes opcions no vinculants. Els vocals es reserven el dret de modificar la ruta/itinerari i d’altres característiques segons criteri i en funció de la neu.

Normativa: és obligat llegir les Normes generals de les sortides de l'AEC; el fet d'apuntar-se a aquesta activitat, comporta l'acceptació automàtica de les mateixes. Per a aquesta activitat els inscrits han de tenir el carnet federatiu de la FEEC en vigor, és OBLIGATORI ESTAR EN POSSESSIÓ DE LLICÈNCIA FEDERATIVA QUE COBREIXI L’ACTIVITAT DE RAQUETES (FEEC MODALITAT C o D , FCEspeleologia Modalitat Plus , A, B o B+), poseu-vos en contacte amb secretaria per tramitar una llicència temporal si la vostra llicència és inferior. Cadascú és responsable de si mateix, del que pugui fer, o del que li pugui passar.

Possibles itineraris (no vinculants):

Vallter 2000-Portella de Morens-Pic de Coma Ermada-Pic de la Llosa-Roques Blanques-Roca Colom-Camp Magre (sencera o escurçant trams)

Pic de la Dona des de Vallter 2000

 
 

Proporcionat per iCagenda

Altres