Degut a l’afectació de la COVID-19 el local de l'entitat romandrà tancat.

Qualsevol qüestió serà gestionada per correu electrònic:

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.    Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.    Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.    Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

Pic de Montmalús i Pic de Pessons

Semprepodem150x181
Categoria
Semprepodem
Data
Dissabte, 06 Juliol 2019
Activitat: Excursió de muntanya per a socis i sòcies

Lloc de trobada: 6,00 a l’Agrupa- 6,15 fabra i Puig

Transport: Bus. Si no s’arriba al nombre de places mínimes, ho farem en cotxes particulars

Inscripcions: Fins dijous 5 a les 20h. Reunió pel tema del transport

Preu: 35 euros socis, 45 euros socis-online.

Distància: 13 Km Aprox. Desnivell 970m. Horari aprox 6h.

Dificultat: Mitjana. Alta muntanya estiuenca

Itinerari: Itinerari: Grau Roig (2108m), estany Forcat (2370), estany de les Fonts (2500 m), collada dels Pessons (2776 m), pic dels Pessons (2864 m), pas de Ribuls (2827 m), pic de Montmalús (2780 m), estany de Coma Estremera (2400 m), Grau Roig (2.108m)

Material: Motxilla, barret, roba d’abric protectora del vent i pluja, calçat de muntanya, crema solar, aigua , esmorzar i dinar

Vocal: Xavier Domènech

Normativa: és obligat llegir les Normes Generals de les sortides de l’AEC; el fet d’apuntar-se a aquesta activitat, comporta l’acceptació automàtica de les mateixes. Recordem que els inscrits han de tenir el carnet federatiu de la FEEC en vigor, si no, és obligatori contractar una assegurança per a la sortida. Cadascú és responsable de si mateix, del que pugui fer, o del que pugui li passar.

Apunts de l’excursió: La caminada, que té lloc pel circ lacustre dels Pessons, s’inicia a Grau Roig i es va enfilant suaument resseguint el GR 7 i vorejant un rosari de llacs que conformen el circ. La pujada és constant fins a la collada dels Pessons on girarem cap a l’est per atacar el pic dels Pessons. Deixarem el GR i anirem més o menys carenant i resseguint el perímetre del circ, passant pel cim de Montmalús i finalment vorejant el llac de Coma Estremera abans d’arribar a Grau Roig.

 
 

Proporcionat per iCagenda

Altres