Degut a l’afectació de la COVID-19 el local de l'entitat romandrà tancat.

Qualsevol qüestió serà gestionada per correu electrònic:

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.    Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.    Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.    Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Campaments d'Estiu SIJ

La Secció Infantil i Juvenil està preparant amb il·lusió el campament d'estiu d'enguany, malgrat que caldrà estar atents a l'evolució de la situació sanitària, per poder confirmar que es farà.

La previsió es fer-los del 12 al 26 de juliol al Pallars Sobirà, en un terreny situat entre els poblets d'Araós, Besan i Ainet de Besan.

Inscripcions obertes. Contacte: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

L’ERE i l’any Pompeu Fabra

Categoria
ERE
Data
Dissabte, 15 Desembre 2018 10:00
Any Pompeu Fabra. Acte organitzat per la F.C.E. a la boca de l'avenc

Durant l’any 1969, membres de l’E.R.E. de l’A.E.C. de Cervelló, Vallirana i Barcelona, vàrem iniciar una campanya de prospecció al Pla d’Ardenya (Vallirana) que va donar com a resultat la localització i primera exploració de l’Avenc Pompeu Fabra, entre d’altres.

Tenint en compte que enguany es celebra l’any Pompeu Fabra i per tal de col·laborar amb aquest esdeveniment, la Federació Catalana d’Espeleologia, està organitzant una trobada que tindrà lloc a la boca d’aquest avenc el mati del dia 15 de desembre, en la que ja han confirmat la seva assistència alguns dels espeleòlegs que varen dur a terme aquella campanya ara fa gairebé 50 anys.

Hi esteu tots convidats, us hi esperem !

 
 

Proporcionat per iCagenda

Altres