Degut a l’afectació de la COVID-19 el local de l'entitat romandrà tancat.

Qualsevol qüestió serà gestionada per correu electrònic:

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.    Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.    Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.    Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Campaments d'Estiu SIJ

La Secció Infantil i Juvenil està preparant amb il·lusió el campament d'estiu d'enguany, malgrat que caldrà estar atents a l'evolució de la situació sanitària, per poder confirmar que es farà.

La previsió es fer-los del 12 al 26 de juliol al Pallars Sobirà, en un terreny situat entre els poblets d'Araós, Besan i Ainet de Besan.

Inscripcions obertes. Contacte: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

Presentació de l'Escola Glacera

Glacera217x136
Categoria
Glacera
Data
Dijous, 22 Novembre 2018 20:00
Lloc
Local social AEC
Què és Glacera? Vine a la xerrada que ens farà el nostre company en Javier Aznar al nostre local.

L’Escola d’Esports de Muntanya Glacera és una Escola Reconeguda per la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), que té com a principal funció proporcionar formacions de qualitat en les diferents especialitats del món dels esports de muntanya. Les Escoles Reconegudes van ser creades per la FEEC sota la tutela de l’Escola Catalana d’Alta Muntanya (ECAM).

Tots els interessats en conèixer els cursos i monogràfics de l'Escola Glacera (ferrades, escalada, barranquisme, gel, excursionisme, etc...) esteu convidats a la reunió informativa que es farà a l' Agrupa el proper dijous 22 a les 20h

També es parlarà de:

Efectes del Decret 56/2003 (Regula activitats esportives al Medi natural)

Que és una Escola Reconeguda per la FEEC

Marc d'actuació

El projecte de creació de l'Escola d'Esports de Muntanya Glacera

L'equip docent de EEMG

Activitats formatives que desenvolupa Glacera

Seguiment curricular formatiu

Configuració d'activitats

 Després tindreu ocasió de preguntar tot el que considereu i resoldrem tots el dubtes.

 Us hi esperem

 
 

Proporcionat per iCagenda

Altres