Degut a l’afectació de la COVID-19 el local de l'entitat romandrà tancat.

Qualsevol qüestió serà gestionada per correu electrònic:

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.    Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.    Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.    Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Campaments d'Estiu SIJ

La Secció Infantil i Juvenil està preparant amb il·lusió el campament d'estiu d'enguany, malgrat que caldrà estar atents a l'evolució de la situació sanitària, per poder confirmar que es farà.

La previsió es fer-los del 12 al 26 de juliol al Pallars Sobirà, en un terreny situat entre els poblets d'Araós, Besan i Ainet de Besan.

Inscripcions obertes. Contacte: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

Reunió SEM

SEM120x133
Categoria
SEM
Data
Dijous, 13 Desembre 2018 20:00
Lloc
Local Social
Confecció calendari nova temporada d'esquí de muntanya

Per començar a fer una mica de calendari per a la temporada que alguns ja heu estrenat, ens trobarem el dijous 13 de desembre a les 8 del vespre a l'Agrupa.

Aneu pensant llocs per on us faria gràcia lliscar amb els esquís, i intentarem tenir a tothom satisfet; novells, veteranes, joves, àvies i pares de família.

 
 

Proporcionat per iCagenda

Altres