Agrupació Excursionista "Catalunya"

-

El nostre local social al carrer Padilla està tancat per obres.

Fins a la seva finalització, estem instal·lats a l'Ateneu del Clot (carrer de la Muntanya, 16), on us hi esperem, de dilluns a dijous de 18:00 a 20:30 h. Els telèfons no han canviat: 933 024 529 - 608 429 230.

Serra d'Ensija

Semprepodem150x181
Categoria
Semprepodem
Data
14/05/2022
Excursió de muntanya per a socis i sòcies

Hora i lloc de trobada: 7 h a l’Agrupa (Padilla/Provença) - 7.15 h a Fabra i Puig/Meridiana 

Transport: Autocar. Si no s’arriba a un mínim de persones anirem en cotxes particulars. 

Inscripcions: socis/sòcies 25€, socis/sòcies online 35€. Data límit d’inscripció el dimecres 11 a les 19 h, mitjançant un missatge al grup de whatsapp de Semprepodem o un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. . Cal indicar nom de la sortida, nom i cognoms de qui hi participi, confirmació de pagament i lloc de pujada a l’autocar. Cal ingressar l’import al compte de l’Agrupa: Caixa d’Enginyers ES72 3025 0017 4114 0003 1058, indicant nom, cognom i “Serra Ensija”. 

Desnivell: 850 m. 

Recorregut: 14 km aprox. 

Horari aproximat: 7 hores. 

Dificultat: Moderada. 

Itinerari: Pleta de la Vila - Font Freda – Torrent de la Serra d’Ensija – Refugi Serra d’Ensija – Cap de la Gallina Pelada – Refugi Serra d’Ensija – Rasos d’Ensija – Creu de Ferro – Pla d’Ensija – Torrent de les Llobateres – Font Freda – Pleta de la Vila 

Material: Motxilla, barret, roba d’abric protectora del vent i la pluja, calçat de muntanya, crema solar, aigua i menjar per a tot el dia. Degut a la distància i als horaris de la sortida, no es podrà fer aturada al bar per esmorzar. El dinar, com sempre, sobre el terreny. 

Vocal: Jordi Secall. 

Normativa: És obligatori llegir les Normes Generals de les sortides de l’A.E.C. publicades en el Butlletí. El fet d’apuntar-se a aquesta sortida, comporta l’acceptació de les mateixes. En aquesta excursió, i a causa de les característiques de la mateixa, no es poden portar gossos ni altres animals de companyia. 

Apunts de la sortida: Bonic recorregut per la Serra d’Ensija, amb grans vistes de l’Alt Berguedà. Pujarem el seu cim més alt, la Gallina Pelada (un dels 100 cims més significatius de Catalunya de la FEEC), que ens proporciona grans vistes panoràmiques sobre el Pedraforca i la Serra del Cadí al Nord, i els Rasos de Peguera i eI Port del Comte cap a Sud. També pujarem a la Creu de Ferro, des d’on visualitzarem el vessant Est de la Serra.