Degut a l’afectació de la COVID-19 el local de l'entitat romandrà tancat.

Qualsevol qüestió serà gestionada per correu electrònic:

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.    Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.    Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.    Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

Volta al Estany de Banyolas

Senderisme150x150
Categoria
Senderisme
Data
Dissabte, 06 Juliol 2019
Activitat: Excursió de muntanya per a socis i sòcies

Lloc de trobada: 8,00 a l’Agrupa- 8,15 fabra i Puig

Transport: Bus. Si no s’arriba al nombre de places mínimes, ho farem en cotxes particulars

Inscripcions: Fins dijous 5 a les 20h.

Preu: 20 euros socis, 30 euros socis-online.

Distància: 6 Km Aprox. Desnivell 20m. Horari aprox 2h.aprox

Dificultat: Baixa

Itinerari: Oficina de Turisme, font de l’Estany, Pesqueres, Parc de la Draga, Caseta de fusta, Bosc de Morgat, Banyoles

Material: Motxilla, barret, roba protectora del vent i pluja, calçat de muntanya, crema solar, aigua , esmorzar i dinar

Dinar: Com que ja fa bo per a dinar a l’aire lliure, aquesta vegada farem dinar de Carmanyola

Vocal: Miquel Budí (692050922)

Normativa: és obligat llegir les Normes Generals de les sortides de l’AEC; el fet d’apuntar-se a aquesta activitat, comporta l’acceptació automàtica de les mateixes. Recordem que els inscrits han de tenir el carnet federatiu de la FEEC en vigor, si no, és obligatori contractar una assegurança per a la sortida. Cadascú és responsable de sí mateix, del que pugui fer, o del que li pugui passar.

Apunts de l’excursió: Comença la ruta a l’Oficina de Turisme, situada a la zona coneguda com el Front de l’Estany. Des d’aquí, es voreja en direcció nord (en el sentit contrari de les agulles del rellotge). Passa pel costat d’unes petites construccions vora l’aigua, les Pesqueres, i camina fins a arribar a la Zona de Bany, i el Club Natació Banyoles. Trobaràs el Parc de la Draga, on hi ha els jaciments neolítics que porten el mateix nom. Molt aviat passaràs pel costat de la Caseta de Fusta (zona de bany gratuïta) i per l’arribada del Camp de Regates. Aquest tram fins a arribar al Bosc d’en Morgat és un dels més indicats per a l’observació d’ocells. Continua vorejant l’estany.

El camí és molt agradable i transcorre enmig d’una vegetació característica del bosc de ribera. Per finalitzar l’activitat, podem fer un bany a l’Estany. Hi ha 3 accessos de bany.

 
 

Proporcionat per iCagenda

Altres