Benvolguts sòcies i socis:

Després de llegir el document elaborat per la Direcció General de Protecció Civil de la Generalitat de Catalunya (Departament d'Interior) i d'escoltar les  recomanacions efectuades per les autoritats sanitàries emeses per part del govern de la Generalitat, recomanant restriccions de mobilitat i trobades en grups, queden suspeses totes les activitats programades per l'entitat durant 15 dies.

Es un acte de responsabilitat i civisme, de ben segur un cop passat aquest dies podrem tornar a retrobar-nos.

Ànims i cuidem-nos !!

Presidència

 

Serra de Montroig

Semprepodem150x181
Categoria
Semprepodem
Data
Dissabte, 05 Octubre 2019
Excursió de muntanya participativa per a socis i sòcies

Hora de sortida: 7 h a l’Agrupa – 7:15 h a Palau Reial

Transport: autocar. Si no s’arriba a un mínim anirem en cotxes particulars.

Inscripcions: fins dijous 3 d’octubre a les 20 h. Places limitades a la capacitat del bus.

Preus: socis/sòcies 22€, socis/sòcies online 32€. Cal ingressar l’import corresponent al compte de l’Agrupa: Caixa d’enginyers ES72 3025 0017 4114 0003 1058 (Indiqueu Nom, Cognom i “Mont-Roig”)

Recorregut  : 13 km aprox.  desnivell : 860 m aprox.

Horari aproximat: 5h-6h

Dificultat: Moderada

Itinerari: Pont del Pastor 250m, Coll d’Orenga 420m, Portell de l’Extrem 760m, Pilar sin Brillo 829m, Coll de Porta 814m, Pala Alta 960m, Ermita Mare de Déu de Montalegre 868m, descens per la socarrada fins al Congost de Sant Llorenç

Material: Motxilla, barret, roba d’abric protectora del vent i pluja, calçat de muntanya, aigua i menjar per a tot el dia , crema solar.

Vocals: Feliu Brugada( 688895125), Àngel Porras (661846175)

Normativa: és obligat llegir les Normes generals de les sortides de l’AEC; el fet d’apuntar-se a aquesta sortida, comporta l’acceptació automàtica de les mateixes. Els inscrits han de tenir el carnet federatiu de la FEEC en vigor , si no , és obligatori contractar una assegurança per la sortida. Cadascú és responsable de si mateix, del que pugui fer o del que li pugui passar

Apunts de la sortida: La serra de Mont-roig es troba al mig de la comarca de la Noguera, molt a prop del punt de desembocadura de la Noguera Pallaresa al Segre.

A la seva cara sud, presenta unes parets de roca calcària rogenca de les quals pren el nom. El seu aspecte és molt característic.

Caminarem una bona estona per la seva carena amb vistes panoràmiques (si el temps ho permet) de la serra Carbonera, Montsec , embassaments de Camarasa i Sant Llorenç.

El Mont-roig pertany a l’espai protegit de l’Aiguabarreig Segre-Noguera Pallaresa

 
 

Proporcionat per iCagenda

Altres