Benvolguts sòcies i socis:

Després de llegir el document elaborat per la Direcció General de Protecció Civil de la Generalitat de Catalunya (Departament d'Interior) i d'escoltar les  recomanacions efectuades per les autoritats sanitàries emeses per part del govern de la Generalitat, recomanant restriccions de mobilitat i trobades en grups, queden suspeses totes les activitats programades per l'entitat durant 15 dies.

Es un acte de responsabilitat i civisme, de ben segur un cop passat aquest dies podrem tornar a retrobar-nos.

Ànims i cuidem-nos !!

Presidència

 

Excursió Familiar (3)

Familiar150x100
Categoria
Familiars
Data
Diumenge, 09 Febrer 2020
Lloc a determinar

Comença el curs, i un grup de famílies de l'Agrupació hem pensat que seria una bona idea compartir algunes de les sortides que fem, amb altres famílies que hi pugueu estar interessades. Si aneu a la muntanya amb els fills de la mà, a l'esquena o a la panxa, la intenció és fer sortides adaptades al seu ritme.

Per això ens vam trobar el passat dia 25 de setembre al local de l'Agrupació, i després d’un canvi d’impressions, vam acordar el següent calendari de sortides:

  • 27 Octubre
  • 1 Desembre
  • 9 Febrer
  • 22 Març
  • 26 Abril
  • 14 Juny

De moment hem posat les dates i poc a poc anirem decidint els llocs.

Si us interessa venir a les sortides, però no vau poder venir a la reunió del 25 de setembre, no dubteu a posar-vos en contacte amb el Bernat Ruiz (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.)

 
 

Proporcionat per iCagenda

Altres