Benvolguts sòcies i socis:

Després de llegir el document elaborat per la Direcció General de Protecció Civil de la Generalitat de Catalunya (Departament d'Interior) i d'escoltar les  recomanacions efectuades per les autoritats sanitàries emeses per part del govern de la Generalitat, recomanant restriccions de mobilitat i trobades en grups, queden suspeses totes les activitats programades per l'entitat durant 15 dies.

Es un acte de responsabilitat i civisme, de ben segur un cop passat aquest dies podrem tornar a retrobar-nos.

Ànims i cuidem-nos !!

Presidència

 

Puigmal

Semprepodem150x181
Categoria
Semprepodem
Data
Dissabte, 04 Juliol 2020
Excursió de muntanya per a socis i sòcies

Lloc de trobada: 6,00 a l’Agrupa  Transport: vehicles particulars.

Inscripcions: Per inscriure’s cal notificar-ho al vocal Salvador Montpeat (659 209 542)

Preu: El cost de la benzina serà repartit entre tots els assistents, exceptuant els xofers.

Distància: 15 Km. Desnivell 1100m. Horari aprox 6h.

Dificultat: moderada

Itinerari: Fontalba, Puigmal, Núria, Fontalba

Material: Motxilla, barret, roba d’abric protectora del vent i pluja, calçat de muntanya, crema solar, aigua, esmorzar i dinar

Vocals: Salvador Montpeat i Àngel Porras

Normativa: és obligat llegir les Normes Generals de les sortides de l’AEC; el fet d’apuntar-se a aquesta activitat, comporta l’acceptació automàtica de les mateixes. Recordem que els inscrits han de tenir el carnet federatiu de la FEEC en vigor, si no, és obligatori contractar una assegurança per a la sortida. Cadascú és responsable de si mateix, del que pugui fer, o del que li pugui passar. SÓN D’OBLIGAT CUMPLIMENT LES MESURES SANITÀRIES DAVANT EL COVID-19.

Apunts de l’excursió: Camí de carena de Fontalba al Puigmal amb magnifiques panoràmiques. Del Puigmal baixarem per la coma de l’Embut fins a Núria. Remuntarem una mica per anar a cercar el camí que tot flanquejant ens  retornarà a Fontalba.

 
 

Proporcionat per iCagenda

Altres