NOU HORARI

Degut a l'actual conjuntura, els divendres l'entitat romandrà tancada

L'horari serà doncs de dilluns a dijous, de 18:30 h a 21:00 h

 

Puig de les Pasteres - Serra Cavallera

Semprepodem150x181
Categoria
Semprepodem
Data
Dissabte, 19 Setembre 2020
Excursió de muntanya per a socis i sòcies

Lloc de trobada: 7,00 a l’Agrupa  - 7:15 Fabra i Puig 

Transport: vehicles particulars. 

Inscripcions: Per inscriure’s cal notificar-ho al vocal Pep Molinos (666 086 052) , indicant disponibilitat de vehicle i places. 

Preu: El cost de la benzina serà repartit entre tots els assistents, exceptuant els xofers. 

Distància: 18 Km. Desnivell l1100m. Horari aprox. 6/7h. 

Dificultat: moderada 

Itinerari: Camprodon, collet del Gener, coll Salarca, Puig de les Pasteres, Pedra dels Tres Bisbes, coll de Pal, Pla Gros de Fogonella, Camprodon. (opcional de retornar a Camprodon per Can Gallina i l’Abella) 

Material: Motxilla, barret, roba d’abric protectora del vent i pluja, calçat de muntanya, crema solar, aigua, esmorzar i dinar 

Vocal: Pep Molinos i Pere Mansilla 

Normativa: és obligat llegir les Normes Generals de les sortides de l’AEC; el fet d’apuntar-se a aquesta activitat, comporta l’acceptació automàtica de les mateixes. Recordem que els inscrits han de tenir el carnet federatiu de la FEEC en vigor, si no, és obligatori contractar una assegurança per a la sortida. Cadascú és responsable de si mateix, del que pugui fer, o del que pugui passar. SÓN D’OBLIGAT COMPLIMENT LES MESURES SANITÀRIES DAVANT EL COVID-19, comprovar la temperatura abans de sortir, portar mascareta en el vehicle i als llocs on no es pugui mantenir la distància de 2 metres, i ser curós en la neteja de mans. 

Apunts de l’excursió: Camí de carena que sortint de Camprodon s’enfila de mica en mica per l'extrem oriental de la Serra Cavallera fins el cim del Puig de Les Pasteres. Carena seguida i molt panoràmica. El retorn tant el podrem fer pel vessant sud (Pla Gros de Fogonella) o ple nord (l’Abella). 

 
 

Proporcionat per iCagenda

Altres