Senderisme i Cultura: Mura i voltants

Categoria
Senderisme
Data
Dissabte, 02 Desembre 2017
Lloc
Parc Natural de Sant Llorenç i l’Obac

VISITA AMB GUIA DEL PUIG DE LA BALMA

Sortida: 7:15h local Agrupa. 7:30h Fabra i Puig. 8:00h Viena de Terrassa (Av. Tèxtil s/n)

Transport: Autocar (si hi ha prou gent) o cotxes particulars.

Dificultat: Moderada. 5 km.de recorregut i un desnivell aproximat de 170m. (2 hores).

Itinerari: Sortim del Centre d’interpretació de Mura, baixem fins travessar la riera de les  Nespres i seguim un corriol paral·lel al curs de l’aigua, que a poc a poc s’enfila i es separa de la riera. El camí està assenyalat per fites marró. Continuem i aviat trobem a mà dreta un camí empedrat, és l’antic camí de Mura a Montserrat que ens porta fins el Puig de la Creu de Ferro. La voregem i reprenem el camí que ressegueix la capçalera de diversos barrancs i torrents fins arribar al Puig de la Balma. (Aquí a les 10,30h tenim concertada la visita al museu, celler i molí. Cal dir que en aquest mas es va enregistrar la pel·lícula Pa Negre). Desfem una mica el recorregut fins envoltar el casalot de la Vila. Seguint les fites el camí baixa en ziga-zagues fins arribar al torrent del Codolosos. Seguim la llera a favor del corrent. Veiem Cal Miqueló i tot travessant la riera de les Nespres ens trobem l’antiga edificació del Molí del Mig. Passat el molí enfilem una pista cimentada i abans d’arribar a la carretera trobarem unes escales a mà dreta i un caminet que ens portarà directament a Mura.

Una ràpida volta per Mura i amb autocar cap a Talamanca a dinar.

Dinar: Un menú bo i variat al restaurant Les Voltes de Talamanca; (previst a les 14,45h).

Cal Portar: Motxilla, roba d’abric, calçat de muntanya i aigua; (l’esmorzar es pot portar o demanar-lo al Viena on hi farem una parada de 30min).

Vocals: Miquel Budi i Carme Capdevila (628179296, Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.)

Preus: (Autocar, visita amb guia i restaurant) Socis 38€. Socis online 48€, altres: 56€. Ingresseu l’import al compte de l’AEC: la Caixa ES27 2100 0823 3502 0068 9123.

Nota: Sortida subjecta a les normes establertes de l’AEC per activitats de muntanya. La inscripció implica la seva acceptació.

Reunió: A l’AEC, dimecres 29 de novembre. A 2/4 de vuit del vespre.

 
 

Proporcionat per iCagenda

Altres