Degut a l’afectació de la COVID-19 el local de l'entitat romandrà tancat.

Qualsevol qüestió serà gestionada per correu electrònic:

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.    Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.    Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.    Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Campaments d'Estiu SIJ

La Secció Infantil i Juvenil està preparant amb il·lusió el campament d'estiu d'enguany, malgrat que caldrà estar atents a l'evolució de la situació sanitària, per poder confirmar que es farà.

La previsió es fer-los del 12 al 26 de juliol al Pallars Sobirà, en un terreny situat entre els poblets d'Araós, Besan i Ainet de Besan.

Inscripcions obertes. Contacte: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

L'Agrupació Excursionista "Catalunya" et permet ara donar-te d'alta com SOCI ON LINE

Tots els socis “on line” tenen els drets següents:

a) El soci “on line”, no és soci de ple dret de l’entitat.

b) Té dret a realitzar els tràmits d’afiliació a les diferents Federacions esportives mitjançant el servei de la secretaria de l’Agrupació i obtenir la tarja d’assegurança corresponent.

c) També té dret a rebre la informació de les activitats i el butlletí mitjançant correspondència electrònica.

d) Té dret a participar a totes les activitats adreçades al Públic en general i als socis “on line” en particular. Quan aquestes siguin de pagament es tindrà en compte la seva condició de soci “on line”.

Pot's baixar-te els documents necesaris per solicitar la teva alta
 

DESCARREGA EL FORMULARI PER FER-TE SOCI (MODALITAT ONLINE) AQUÍ

Altres