Tavertet

Dimecres al Sol
Data: Dimecres, 21 Març 2018

Lloc: Collsacabra

TROBADA  08.00 h Agrupació, vehicles particulars

DISTANCIA  9.7 km

TEMPS  Aprox. 3 ½ H

DESNIVELL  589 M.

DIFICULTAT: Fàcil, apta per a tothom

DINAR: HOSTAL COLLSACABRA Menú 11€ aprox. cafè apart   (Santa Maria de Corco/L’Esquirol)

VOCAL:  Pere Mansilla  601 110 287, truqueu per confirmar i així no cal que quedem abans (torno de viatge el 20), però em podeu trucar.

SINTESI

Sortim des del Pla del Bosc, al final del poble de Tavertet i agafem la pista del mas El Castell.

A 100 metres tenim el desviament del GR 2, que és per on tornarem, però nosaltres continuem per la pista uns 15', fins a un desviament a mà esquerra, que agafem per passar per prop del cingle i que enllaça una altra vegada amb la pista on comença el grau del Castell. 

Deixem el grau del castell, passem pel costat de l'entrada de la masia i continuem per la pista, passem pel mirador del Castell i seguim fins a trobar el camí que surt a l'esquerra i que baixa per uns graons tallats a la roca, fins a una lleixa que ens porta davant del Puig de la Força. 

Baixem un petit tros de camí tallat a la roca i arribem al coll del Puig de la Força, per on baixarem per un camí que ens porta fins a la riba del pantà de Sau , després de veure la presó (costa una mica trobar-la) i de anar i tornar fins a la punta més extrema del Puig de la Força. 

Un cop al pantà de Sau seguirem la pista que ens porta fins a la cruïlla del GR 2, que puja fins a Tavertet. 

Totes les principals cruïlles tenen pals indicadors.

Normativa: És obligat llegir les Normes generals de les sortides de l'AEC; el fet d'apuntar-se a aquesta activitat, comporta l'acceptació automàtica de les mateixes. Recordem que els inscrits han de tenir el carnet federatiu de la FEEC en vigor, si no, és obligatori contractar una assegurança per a la sortida. Cadascú és responsable de si mateix, del que pugui fer, o del que pugui passar.

 

Proporcionat per iCagenda

Altres