Degut a l’afectació de la COVID-19 el local de l'entitat romandrà tancat.

Qualsevol qüestió serà gestionada per correu electrònic:

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.    Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.    Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.    Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Campaments d'Estiu SIJ

La Secció Infantil i Juvenil està preparant amb il·lusió el campament d'estiu d'enguany, malgrat que caldrà estar atents a l'evolució de la situació sanitària, per poder confirmar que es farà.

La previsió es fer-los del 12 al 26 de juliol al Pallars Sobirà, en un terreny situat entre els poblets d'Araós, Besan i Ainet de Besan.

Inscripcions obertes. Contacte: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

De Llafranc a Tamariu

Senderisme
Cami_de_Ronda
Data: Dissabte, 22 Febrer 2020

Excursió de muntanya per a socis i sòcies

Lloc de trobada: 7,00 a l’Agrupa – 7,15 a Fabra i Puig

Transport: autocar. Si no s’arriba a un mínim de persones anirem en cotxes particulars.

Inscripcions: ATENCIÓ!! fins DIMARTS dia 18 de febrer a les 20h. (cal saber-ho amb temps pel restaurant)

Preu: socis 40, socis on-line 50. Inclou autocar i dinar. Cal ingressar l’import corresponent al compte de l’Agrupa: Caixa d’Enginyers: 0072 3025 0017 4114 0003 1058, indicant nom i “Llafranc - Tamariu”.

Distància: 7 Km.  Desnivell  250 m. Horari : aprox 4h.

Dificultat: fàcil.

Itinerari: Sortirem des del far de St. Sebastià, a sobre de Llafranc i seguint més o menys el GR-92 , que alterna costa amb interior, anirem fins a Tamariu visitant diverses cales (Cala Gens, Cala Pedrosa...), amb boniques i variades vistes.

Dinar: de restaurant a Vall-llobrega 

Material: Motxilla, barret, roba d'abric protectora del vent i pluja, calçat de muntanya, aigua i esmorzar. Aconsellable dur bastons de muntanya.        

Vocal: Miquelet Budí i Mari Guillén (692050922)

Normativa: és obligat llegir les Normes generals de les sortides de l’AEC; el fet d’apuntar-se a aquesta sortida, comporta l’acceptació automàtica de les mateixes. Els/les inscrits/es han de tenir el carnet federatiu de la FEEC en vigor, si no, és obligatori contractar una assegurança per la sortida. Cadascú és responsable de si mateix, del que pugui fer o del que li pugui passar.

 

Proporcionat per iCagenda

Altres