Degut a l’afectació de la COVID-19 el local de l'entitat romandrà tancat.

Qualsevol qüestió serà gestionada per correu electrònic:

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.    Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.    Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.    Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Campaments d'Estiu SIJ

La Secció Infantil i Juvenil està preparant amb il·lusió el campament d'estiu d'enguany, malgrat que caldrà estar atents a l'evolució de la situació sanitària, per poder confirmar que es farà.

La previsió es fer-los del 12 al 26 de juliol al Pallars Sobirà, en un terreny situat entre els poblets d'Araós, Besan i Ainet de Besan.

Inscripcions obertes. Contacte: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

Tossal del Rei (1.349 m)

Cultura
Flama Logo200x200
Data: Diumenge, 16 Febrer 2020

Sortida per l'encesa de la Flama de la Llengua Catalana

Amb motiu del 51è aniversari de la Renovació de la Flama de la Llengua Catalana, acompanyarem al Centre Excursionista els Blaus al cim del Tossal del Rei

Tipus d'activitat: Muntanya

Lloc de Trobada: Palau Reial. Diagonal cantonada Tinent Coronel Valenzuela (ara John M. Keynes).

Hora de trobada: 6:30 h del matí (puntualitat).

Itinerari: De Fredes al cim a peu per la pista forestal del coll de Tombadors o pel GR el camí clàssic.

Opcional: Si algú ho desitja, pot arribar al cim sense pràcticament caminar, seguint La Flama que serà portada amb automòbil per la pista.

Desnivell: 464 metres de pujada i 465 de baixada.

Horari: 3 h (1:30 h + 1:30 h)

Dificultat: baixa.

Transport: Vehicles particulars.

Material: Roba protectora pel fred el vent i la pluja o neu.

Cal portar: Esmorzar i dinar. (Hi ha la possibilitat de dinar a un restaurant de La Pobla de Benifassà com els darrers anys o arribar dissabte (*)

Informació de la sortida: Dijous, 14 de febrer a les 8 del vespre a la seu de l'AEC.

Vocals: Pino i Cata. Tel 933 190 672 i 636 413 608  o Manuel Cabanillas Tel 617 584 527

(*) MOLT IMPORTANT: Fins al 2 de febrer s'ha de confirmar si voleu dinar al restaurant per facilitar als companys de Castelló la reserva. Cost del dinar 15 euros.

També els que vulguin sortir dissabte al matí i fer nit a l'Alberg Font de Lluny. Companys del Centre Excursionista de Castelló guiarien una excursió al matí de dissabte. El cost de l'estada a l'Alberg amb sopar i esmorzar en habitació doble 37€ per habitacions de 3 o més places 34€.

Una altre informació: És obligat llegir les Normes Generals de les sortides de l'AEC i el fet d'apuntar-se a aquesta sortida, comporta l'acceptació automàtica de les mateixes • 

http://cimsdelspaisoscatalans.blogspot.com/2009/07/tossal-del-rei-1356-m.html

http://cimsdelspaisoscatalans.blogspot.com/2016/02/tossal-del-rei-13498-m-des-de-fredes.html

 

Proporcionat per iCagenda

Altres