Turó del Pi Candeler - Les Maleses

Semprepodem
Semprepodem150x181
Data: Dimarts, 09 Febrer 2021

Excursió de muntanya per a socis i sòcies (matinal)

Lloc de Trobada: 7,45 Agrupa. Segon punt de trobada: 8,30. Metro Singuerlín 

Inscripcions: Notificar directament al vocal 

Distància: 15 Km. Desnivell 600 m aprox. Horari aprox 5h. 

Dificultat: fàcil. 

Itinerari:. Passant per Santa Coloma de Gramanet, Puig Castellar, Ermita Sant Climent, Coll Maleses, Turó del Pi Candeler, Poblat Ibèric de Les Maleses, Sant Pere Reixach, Montcada i Reixach..  

Apats: Cal portar esmorzar i aigua. 

Material: Motxilla, barret, roba d’abric protectora del vent i pluja, calçat de muntanya, crema solar, aigua, i esmorzar 

Vocal: Pep Molinos (T/ 666 086 052)

Normativa: és obligat llegir les Normes Generals de les sortides de l’AEC; el fet d’apuntar-se a aquesta activitat, comporta l’acceptació automàtica de les mateixes. Recordem que els inscrits han de tenir el carnet federatiu de la FEEC en vigor, si no, és obligatori contractar una assegurança per a la sortida. Cadascú és responsable de si mateix, del que pugui fer, o del que pugui passar. SÓN D’OBLIGAT CUMPLIMENT LES MESURES SANITÀRIES DAVANT EL COVID-19, (mascareta, gel , mantenir distància de seguretat, i nombre de components) 

Apunts de l’excursió: Ruta per la part més meridional de la serrala de Marina, visitant les importants runes ibèriques de Les Maleses, amb extenses vistes. 

NOTA IMPORTANT. Amb la finalitat de descongestionar el grup, està prevista la mateixa excursió el dissabte 6 de febrer. 

 

Proporcionat per iCagenda

Altres