Castell de Montsoriu (Pessebre)

Cultura
Cultura150x150
Data: Dissabte, 20 Novembre 2021

HORARIS

7,30 h.     Sortida de Barcelona Palau Reial .amb autocar. 

7,45 h.     Sortida   de Provença -Padilla  

8,00 h.     Sortida  de Fabra i Puig  

9,00 h.     Esmorzar a Breda CA LA MERCÈ antiga Fonda Montseny. Pots portar-lo de casa o demanar-lo a la Fonda. 

Desplaçament amb autocar fins l'aparcament d'on surt el camí del Castell i fins arribar al Castell  s'ha de caminar una hora, (2,8 Km  amb un desnivell de 190 m.) Excepcionalment, els qui  no puguin caminar que ho indiquin prèviament i se’ls pujarà amb cotxe.

11 h.         Instal·lació del Pessebre a l’exterior del Castell i visita guiada al Castell. 

14,15 h.   Dinar al mateix lloc de l'esmorzar a Breda.  S'han d'escollir, al fer la inscripció, un primer plat,  un segon i postres. 

17,30 h.   Tornada cap a Barcelona 

18,30 h.   Arribada  aproximada a Barcelona 

PRESSUPOST 

Autocar, dinar i visita guiada 39€ 

Dinar i visita guiada 28€ 

MENÚ 

Entrants a escollir   

  1. Amanida formatge de cabra, gran de capella i coulis de fruits vermells. 
  2. Canelons de rostit fets com a casa.
  3. Albergínia farcida de botifarra del perol i gratinada amb salsa de bolets.

Segons a escollir 

  1. 4.Bacallà amb mussolina d'all. 
  2. 5.Fricandó de vedella guisat abaixa temperatura amb bolets de temporada. 
  3. 6.Galta de porc filetejada a la brasa de carbó. 

Postres a escollir 

  1. Crema catalana
  2. tulipes de pinya i coulis.
  3. pastis de formatge fresc amb fruits vermells.

INSCRIPCIONS 

L' 11 de novembre es tancaran les inscripcions 

Us heu d'apuntar al llistat que hi haurà al tauló d'anuncis de l’ AEC  o per telèfon a Secretaria, indicant l’opció de caminar i els plats triats del menú. 

S'ha de fer el pagament al local social o per transferència al compte de la caixa d'enginyers: ES72 3025 0017 4114 0003 1058

NOTA IMPORTANT: Al fer l'ingrés, cal indicar SEMPRE nom, cognom i l'activitat per la que es fa el pagament 

VOCALS :            Domènec Palau i Josep Bou

 

Proporcionat per iCagenda

Altres