El Garraf vermell

Dimecres al Sol
DimecresSol149x133
Data: Dimecres, 26 Gener 2022

Sortida per a socis que aquest cop farem ben a prop de Barcelona.

Anirem a fer una caminada circular pel Garraf Vermell, que es la zona propera a Begues i Gavà, plena de roques rogenques, contràriament a la majoria del Garraf que és ben blanc.

Itinerari: Ermita de Bruguers -Pont natural -Coves -Castell d’Eramprunyà i ermita de St. Miquel Creu i Cova de Bruguers Dipòsit de la Sentiu Torrent de les Comes Ermita de Bruguers.

Hora de Sortida: 8,00h Local AEC

Distància: 6 km.

Desnivell: 300 metres.

Transport: cotxes particulars.

Dificultat: Fàcil en general. Només l’accés a la cova de Bruguers, que està equipada amb un cable, pot representar una mica de dificultat. No obstant qui ho vulgui s’ho pot estalviar, ja que és d’anada i tornada.

Vocal: Rosa Maria Soler.

Dinar de restaurant. En donarem mes detalls quan s’apropi la data, a través del Grup de Whatsapp.

Normativa: És obligat llegir les Normes Generals de les sortides de l’AEC; el fet d’apuntar-se a aquesta activitat, comporta l’acceptació automàtica de les mateixes. Recordem que els inscrits han de tenir el carnet federatiu de la FEEC en vigor, si no, és obligatoricontractar una assegurança per a la sortida. Cadascú és responsable de si mateix, del que pugui fer, o del que pugui passar. SÓN D’OBLIGAT COMPLIMENT LES MESURES SANITÀRIES DAVANT EL COVID-19.

 

Proporcionat per iCagenda

Altres