Serra de Busa

Semprepodem
Semprepodem150x181
Data: Dissabte, 13 Novembre 2021

Excursió de muntanya per a socis i sòcies

Lloc de trobada: 7:00 a l’Agrupa. 7:15 Fabra i Puig  

Transport: Bus Inscripcions: Socis/es: 25 € Socis online: 35 €.  

Data límit d’inscripció:  el dimecres 10 a les 19h. Cal tenir-ho present ja que per l’accés caldrà contractar l’autocar petit. 

Cal ingressar l’import al compte de l’Agrupa: Caixa d’Enginyers (ES72 3025 0017 4114 0003 1058) Indicant el nom i «Serra de Busa». 

Distància: 19 km. Desnivell: 625 m. Horari aprox. 6/7 h.  

Dificultat: moderada  

Itinerari: Sant Lleïr, Sant Pere de Graudescales, Cingle de les Estaques, Les Collades, Pla de Busa, El Capolatell (on dinarem), Ca l’Artiller, Grau d’Escales, Can Orriols i Sant Lleïr. 

Material: Motxilla, barret, roba d’abric protectora del vent i pluja, calçat de muntanya, crema solar, aigua (les fonts que passarem estan eixutes o molt minses), esmorzar (no tindrem temps d’aturar-nos)  i dinar.  

Vocal: Albert López. 617419885 

Apunts de l’excursió: La Baixada la farem pel Grau de les Escales equipat amb unes escales de fusta i pedra, un cable d’acer i una escala metàl·lica que ens ajudarà a passar el tram més vertical del grau (sis metres) 

Normativa: és obligat llegir les Normes Generals de les sortides de l’AEC; el fet d’apuntar-se a aquesta activitat, comporta l’acceptació automàtica de les mateixes. Recordem que els inscrits han de tenir el carnet federatiu de la FEEC en vigor, si no, és obligatori contractar una assegurança per a la sortida. Cadascú és responsable de si mateix, del que pugui fer, o del que pugui passar. SÓN D’OBLIGAT COMPLIMENT LES MESURES SANITÀRIES DAVANT EL COVID-19, i portar mascareta al bus.

 

Proporcionat per iCagenda

Altres