Montserrat i ermites

Semprepodem
Data: Dissabte, 20 Gener 2018

Lloc: Montserrat

Travessa per Montserrat des de Santa Cecília a Collbató

Activitat: excursió de muntanya per a socis i sòcies.

Hora de sortida: 7:15 h a l’Agrupa – 7:30 h a Palau Reial.

Transport:  autocar.  Si no s’arriba a un mínim de persones anirem en cotxes particulars.

Inscripcions: fins dijous 18 de gener a les 20 h. Places limitades a la capacitat del bus.

Preus: socis/sòcies 20€, socis/sòcies online 30€, altres 38€. Cal ingressar l’import corresponent al compte de l’Agrupa:  la Caixa ES27 2100 0823 3502 0068 9123.

Desnivell:  450 + / 600 -

Recorregut:  13 km.

Horari aproximat:  5:30 h.

Dificultat:  moderada.

Itinerari:  Santa Cecília (677m), camí de l’arrel, pla de la Trinitat (946m), La Trinitat, Sant Salvador, Coll de la Canal plana (1019m), Sant Antoni (opcional), camí nou de sant Jeroni, Pla de Sant Miquel (855m), Camí Vell de Montserrat, Collbató (390m).

Material:  motxilla, barret, roba d’abric protectora del vent i pluja, crema solar, calçat de muntanya, aigua i menjar per a tot el dia.

Vocals:  Salvador Monpeat , Àngel Porras.

Normativa: és obligat llegir les Normes generals de les sortides de l’AEC; el fet d’apuntar-se a aquesta sortida, comporta l’acceptació automàtica de les mateixes. Recordem que els inscrits han de tenir el carnet federatiu de la FEEC en vigor, si no, és obligatori contractar una assegurança per a la sortida. Cadascú és responsable de si mateix, del que pugui fer o del que li pugui passar.

Apunts de la sortida: Recorregut i vistes magnífiques de camins i llocs emblemàtics de la serralada oriental a Montserrat: Camí de l’arrel, sector de Trinitats, serra de les Lluernes, serra de la Alzina de les Paparres, el sector de Tebes, la serra Llarga, el camí Vell de Montserrat per les Bateries, i molts d’altres noms per aquesta gran densitat d’accidents orogràfics que trobarem. Tot un reguitzell de racons i perspectives que ens conviden a enamorar-nos de Montserrat i tornar-hi per gaudir de la seva gran bellesa.

 

Proporcionat per iCagenda

Altres