Serra de Finestres

Semprepodem
Data: Dissabte, 17 Març 2018

Excursió de muntanya per a socis i sòcies.

Lloc de Trobada: 7,00h a l'Agrupa – 7,15 a Fabra i Puig

Transport: autocar. Si no s'arriba a un mínim de persones anirem en cotxes particulars.

Inscripcions: fins dijous 16 de març a les 8 del vespre. Places limitades a la capacitat del bus.

Preus: socis 20€, socis on-line 30€ . Cal ingressar l'import corresponent al compte de l'Agrupa: Caixabank ES27 2100 0823 3502 0068 9123

Desnivell: +750m / -750m

Recorregut: 14,700 km

Horari: 5h 30m aprox.

Dificultat: moderada

Itinerari: Santa Pau, santuari dels Arcs, sot de Salgueda, santuari de Finestres, castell de Finestres, Puig Sallança, El Grau, Santa Pau.

Material: motxilla, barret, roba de protecció pel vent i pluja, crema solar, calçat de muntanya, aigua i menjar per tot el dia.

Vocals: Carme Canals i Pep Molinos

Normativa: és obligat llegir les Normes generals de les sortides de l'AEC; el fet d'apuntar-se a aquesta activitat, comporta l'acceptació automàtica de les mateixes. Recordem que els inscrits han de tenir el carnet federatiu de la FEEC en vigor, si no, és obligatori contractar una assegurança per a la sortida. Cadascú és responsable de si mateix, del que pugui fer, o del que pugui passar.

Apunts de l'Excursió: Excursió que sortint de la vila medieval de Santa Pau, travessa boniques fagedes i s'enfila pel sot de Salgueda a la serra de Finestres, on veurem el Santuari de Santa Maria de Finestres i el seu Castell en runes, amb amplies panoràmiques al proper Pirineu. Farem via fins el punt més alt de la serra, el Puig Sallança, per baixar de nou seguint la carena del Grau fins a Santa Pau.

 

Proporcionat per iCagenda

Altres