Degut a l’afectació de la COVID-19 el local de l'entitat romandrà tancat.

Qualsevol qüestió serà gestionada per correu electrònic:

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.    Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.    Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.    Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Campaments d'Estiu SIJ

La Secció Infantil i Juvenil està preparant amb il·lusió el campament d'estiu d'enguany, malgrat que caldrà estar atents a l'evolució de la situació sanitària, per poder confirmar que es farà.

La previsió es fer-los del 12 al 26 de juliol al Pallars Sobirà, en un terreny situat entre els poblets d'Araós, Besan i Ainet de Besan.

Inscripcions obertes. Contacte: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Sortim del santuari de Montgrony (on per cert hi ha un restaurant i hostatgeria molt recomanables) bressol de l'heroi català Otger Cataló que reconquistà el nostre país als sarraïns.

Després de saludar a la Mare de Déu de Montgrony iniciem l'ascensió fins al Costa Pubilla. A pocs metres del cim, entremig de la boira, s'acosta una figura, sembla ser un cavaller, el Comte Arnau?? No, només és un ciclista que defensa el seu cistell ple de bolets.

En el cim gaudim de la placa commemorativa del centenari de l'agrupa i així dissimulant, recuperem forces. Ja descansats, seguim carenejant fent la resta de cims: el Tossal de Meians, l'Emperadora i finalment el Pedra Picada, on parem a dinar. Des d'allà iniciem la baixada fins a Castellar de N'Hug, accelerant el pas per esquivar el màxim de pluja. Feina complicada perquè passem per prats plens de carreretes i moixernons que ens tempten a cada pas.

Ja de tornada, ens acomiadem escoltant la llegenda de la bruixa de Castellar de N'Hug.

02/06/2018 Jordi Serra

Altres