Degut a l’afectació de la COVID-19 el local de l'entitat romandrà tancat.

Qualsevol qüestió serà gestionada per correu electrònic:

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.    Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.    Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.    Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Campaments d'Estiu SIJ

La Secció Infantil i Juvenil està preparant amb il·lusió el campament d'estiu d'enguany, malgrat que caldrà estar atents a l'evolució de la situació sanitària, per poder confirmar que es farà.

La previsió es fer-los del 12 al 26 de juliol al Pallars Sobirà, en un terreny situat entre els poblets d'Araós, Besan i Ainet de Besan.

Inscripcions obertes. Contacte: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Foto de grup a la Creu de Roset


Esmorzem i sortim des de la plaça “bar”.

Pugem per uns esglaons i un carrer amb forta pendent. Passem pel davant de l’església i seguim pujant uns 200 metres amb fort pendent per pista en direcció al castell de Roset. Ens desviem per un corriol a la dreta i seguim fins arribar a la creu de Roset. Seguim els rètols indicadors en direcció el castell per un corriol molt estret amb molt de boix. Passem per la font Roset i seguim el corriol més estret per passar per la Foradada: roca amb un pas pels tubs de l’aigua que venen de la font o mina de la font de l’Arc, aigua que alimenta el dipòsit que havíem passat abans i que subministra a la població de Vilada.


Arribem a una esplanada al bosc i trobem l’indicador del castell, on pugem: estat ruïnós. Tornem un altre cop al pla per baixar i agafar una pista i després una altra. Arribant al camp i dos estables, ens desviem a l’esquerra; sender que després surt a la pista i un altre sender a la dreta ens fa baixar al torrent que creuem. Tornem a la pista i passant per una masia veiem el poble de Vilada.


Miquel Budi. 5 de novembre de 2016

Tot caminant pel camí estret de 'Els Roquets'

 

Pas estret de 'La Foradada'Grup amb el Camp Gran de la Coromina al fons

Altres