Degut a l’afectació de la COVID-19 el local de l'entitat romandrà tancat.

Qualsevol qüestió serà gestionada per correu electrònic:

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.    Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.    Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.    Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Campaments d'Estiu SIJ

La Secció Infantil i Juvenil està preparant amb il·lusió el campament d'estiu d'enguany, malgrat que caldrà estar atents a l'evolució de la situació sanitària, per poder confirmar que es farà.

La previsió es fer-los del 12 al 26 de juliol al Pallars Sobirà, en un terreny situat entre els poblets d'Araós, Besan i Ainet de Besan.

Inscripcions obertes. Contacte: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Tines de les Tosques

Dissabte 6 de maig-17

Interessant sortida a cavall entre excursionisme i cultura, per la Vall del Flequer, prop del Pont de Vilomara i dins del Parc Natural de St.Llorenç de Munt i l’Obac.

Vam fer un recorregut guiat que ens va permetre conèixer algunes de les singulars construccions que es troben en aquesta zona i la seva història que son testimoni del passat vinícola de la comarca del Bages.

Es tracta d’unes curioses edificacions de pedra seca, que s’utilitzaven per trepitjar, premsar i emmagatzemar el vi, a peu de vinya mateix.

Vam visitar les Tines del Bleda, de les Tosques, de l’Escudelleta i vam acabar a les del Ricardo, on vam fer un tast de vins de la comarca.

Recorregut molt recomanable.

Rosa M. Soler

Tines de l'Escudelleta

 

Escoltan les explicacions del Guia

 

Tines del Ricardo

 

Tast de Vins a les Tines del Ricardo

Altres