Menú per al sopar de la jornada anterior a l'activitat
esportiva
Entrant
1 got de suc de fruita o verdures
Plat
principal (triar una opció de cada grup)
1
plat de pasta |
|
50
gr. de formatge |
1
plat d'arròs |
+
|
1 llauna de toñina |
1
plat de cous-cous |
|
1
ou bullit |
1
plat puré de patata |
|
|
(es
pot afegir salsa de tomàquet al gust)
Postres
1 ó 2 peces de fruita + 1 iogurt o postre ensucrat
Fi
del sopar
1 tassa d'infusió o llet
Característiques
generals
Ha de ser de fàcil digestió i ric en carbohidrats.
Cal beure amb abundància per hidratar-nos al màxim possible.
Es pot fer tant en un refugi com en qualsevol forat de la muntanya on
muntem un improvisat bivac.
Els pre-cuinats estan bé, però portar pasta o arròs,
una llauna de tonyina, un ou bullit o una mica de formatge, no costa
res i controlem millor el que mengem.
Procurar que la tertúlia vespertina no s'allargui massa, doncs
descansar prou és quasi tant important com el fet d'alimentarnos
d'una forma correcta.
Que vagi
de gust, companys !!!
El Dietista
Index
d'articles