LA BENZINERA - ARTICLES PUBLICATS
I
  Els aliments sónt font de matèria i d'energia
II
  L'energia al nostre cos. Un dia d'esquí de muntanya.
III
  Aliments i nutrients, de què parlem?
IV
  La supercompensació
V
  Begudes energètiques
VI
  Menú per al sopar de la jornada anterior a l'activitat esportiva
VII
  Els antioxidants
VIII
  Tipus d'aliments
IX
  La vitamina C
X
  Els ácids grassos omega-3
XI
  El iogurt
XII
  El magnesi
XIII
  La densitat nutritiva
XIV
  Grup 1: la llet i els seus derivats
XV
  Grup 2.2 : Aliments proteics: peix i marisc
XVI
  Grup 2.3 : Aliments proteics: els ous
XVII
  Grup 3.1 : Aliments farinacis: la pasta
XVIII
  Grup 3.3 : Aliments farinacis: les patates i altres tubercles
XIX
  Grup 3.4 : Aliments farinacis: el blat de moro i altres cereals
XX
  Grup 3.5 : Aliments farinacis: els llegums
XXI
  Grup 4 : Verdures i hortalisses
XXII
  Grup 5 : Les fruites fresques
XXIII
  Grup 5 : Els fruits secs i la fruita seca
XXIV
  Grup 6 : Els olis i els greixos
XXV
  Els suplements dietètics per a esportistes. Part I.
XXVI
  Els suplements dietètics per a esportistes. Part II.
XXVII
  El Licopè
XXVIII
  La termoregulació i l’aigua
XXIX
  Les taronges i altres cítrics
XXX
  Els aliments funcionals
XXXI
  Els cereals integrals
XXXII
 

Els àcids grassos omega 3 (Ω-3 ó n-3)

XXXIII
  L'oli d'oliva
XXXIV
  L'exercici físic
XXXV
  El cacau i la xocolata
XXXVI
  La Creatina
XXXVII
  El Ginkgo
XXXVIII
  El Torró
XXXIX
  La dieta Mediterrania