I Els aliments sónt font de matèria i d'energia II L'energia al nostre cos. Un dia d'esquí de muntanya. III Aliments i nutrients, de què parlem? IV La supercompensació V Begudes energètiques VI Menú per al sopar de la jornada anterior a l'activitat esportiva VII Els antioxidants VIII Tipus d'aliments IX La vitamina C X Els ácids grassos omega-3 XI El iogurt XII El magnesi XIII La densitat nutritiva XIV Grup 1: la llet i els seus derivats XV Grup 2.2 : Aliments proteics: peix i marisc XVI Grup 2.3 : Aliments proteics: els ous XVII Grup 3.1 : Aliments farinacis: la pasta XVIII Grup 3.3 : Aliments farinacis: les patates i altres tubercles XIX Grup 3.4 : Aliments farinacis: el blat de moro i altres cereals XX Grup 3.5 : Aliments farinacis: els llegums XXI Grup 4 : Verdures i hortalisses XXII Grup 5 : Les fruites fresques XXIII Grup 5 : Els fruits secs i la fruita seca XXIV Grup 6 : Els olis i els greixos XXV Els suplements dietètics per a esportistes. Part I. XXVI Els suplements dietètics per a esportistes. Part II. XXVII El Licopè XXVIII La termoregulació i l’aigua XXIX Les taronges i altres cítrics XXX Els aliments funcionals XXXI Els cereals integrals XXXII Els àcids grassos omega 3 (Ω-3 ó n-3) XXXIII L'oli d'oliva XXXIV L'exercici físic XXXV El cacau i la xocolata XXXVI La Creatina XXXVII El Ginkgo XXXVIII El Torró XXXIX La dieta Mediterrania
Els àcids grassos omega 3 (Ω-3 ó n-3)