Agrupació Excursionista "Catalunya"

Presentació de l'acte

Són 2/4 de 8 quan na Dolors i jo entrem a l’Agrupa. l’activitat de l’element femení és   quasi frenètica preparant llesquetes de pa amb botifarres variades, combinacions de paté amb pebrot i fuet...

Salutacions, xerrades, retrobaments, anècdotes de la darrera Ribalera...

Ens anem situant a la sala del fons, el xivarri és colossal. Cap a 3/4 de 9 en Pere (president) aconsegueix que fem silenci i ens explica l’acord a que han arribat la Junta i les Seccions per a canviar l’atorgament de medalles per activitats; resumint-ho:  La cosa consisteix en que cada secció atorgarà la seva distinció a un membre, sense que sigui la matemàtica d’assistència a les activitats l’únic fet determinant.

El president fa memòria del fet que ja fa deu anys que som en aquest local del barri de la Sagrada Família i tal com havíem acordat em convida a llegir un parell d’articles que en el seu dia vaig escriure per comentar el canvi de seu.

Tot seguit la pantalla s’omple amb els vídeos i  fotografies que resumeixen les activitats de les seccions: Muntanya, Cultura, ERE, Grup Jove, SEM, Bicicleta, SEAM i per acabar-ho un recull anomenat «2ª part sense ficció» amb una càrrega d’ironia i bon humor. Forts aplaudiments han tancat cada un dels vídeos i fotografies de les diferents seccions.

Ara en Pere ens fa acostar a tots els membres de la Junta i es procedeix a l’entrega de medalles als nomenats per les diferents seccions i la pròpia Junta. Els receptors agraeixen amb breus parlaments la distinció.

I s’ha acabat, ara a desar les cadires i a gaudir del piscolabis que ens han preparat, tot té molt d’èxit i aviat les safates queden ben buides; ep! Quan pensavem que s’havia acabat,  surten les coques i el cava, això torna a convocar el personal al voltant de les taules.

Parlant-ho amb el president hem calculat que avui ens hem aplegat cosa d’una seixantena llarga d’amics i amigues, està clar que la guàrdia urbana diria que érem 25 i gràcies, què hi farem, les matemàtiques també són subjectives...

Alguns que vivim pel Baix Llobregat en n’anem, ens fiquem a dins d’un cotxe i cap a casa, és 1/4 d’onze

És la muntanya i aquestes reunions el que mantenen viva la nostra amistat. Fins l’any que ve. Gràcies amics !

21-06-2018    Jordi Romagosa (soci 1224)

Antoni Rocias (Medalla 50 anys)
Àngel Porras (Medalla Muntanya)
Pau Cayuela i Anguera (Medalla SEM)
Quim Coll (Medalla SEAM)
Frederic Planas (Medalla Cultura)
Miquel Micó (Medalla Grup Jove)
Laura Rodríguez i Roger Sant (Medalla Butlletí)
Paco López (Medalla primer 4000)
Miguel Peinado (Medalla Junta)