Què cal per fer-se soci?
|
- Omplir l'imprès de sol·licitud amb les dades personals i les dades bancàries
|
- Adjuntar dues fotografies de tipus carnet
|
- Lliurar-los a Secretaria perquè t'avalin dos socis i siguis acceptat.
|
|
Els nostres socis poden ser:
|
- Numeraris - Els major d'edat, de 18 a 65 anys
|
- Familiars - S'hi poden acollir el cònjuge d'un soci numerari o jubilat i els fills de la parella menors de 18 anys.
|
- Jubilats - Els més gran de 65 anys
|
- Juvenils - Els que tenen entre 14 i 18 anys
|
- Infantil - Els més petits de 14 anys
|
- Honoraris - Són aquelles persones vinculades a l'Agrupació Excursionista "Catalunya" o en entitats que li siguin alienes, que, pels seus mèrits rellevants en qualsevol mena de camp i primordialment dins l'excursionisme, se'n facin creditores.
|
|
A què dóna dret el ser soci:
|
- Permet obtenir la tarja de federat de la FEEC amb els corresponents drets d'assegurança, descomptes en refugis i comerços, convenis amb altres federacions i clubs internacionals, etc.
|
- Participar en veu i vot a les assemblees, i ser electors i elegibles per als càrrecs dels òrgans de govern de l'Entitat.
|
- Participar i gaudir de les activitats esportives, recreatives i culturals organitzades per l'Entitat.
|
- Utilitzar el local social, les sales de reunions, el servei de bar,, el rocòdrom, etc.
|
- Fer ús del material comú a totes les seccions: projectors de diapositives, retroprojectors, reproductors d'audio i vídeo, jocs de sobretaula, ping-pong, biblioteca, cartografia, hemeroteca, videoteca, etc.
|
- Fer ús del material específic de cada secció: tendes, material d'escalada, d'alta muntanya, d'espeleologia, esquí de muntanya, etc.
|
- Assistir als cursets i jornades d'iniciació o perfeccionament de les diverses activitats: escalada, esquí alpí, esquí de muntanya, esquí de fons, alta muntanya, muntanya mitja, senderisme, espeleologia, fotografia, història, raquetes, botànica, bicicleta tot terreny, etc.
|
- Assistir a les conferències, projeccions, xerrades i col·loquis que es facin en cada una de les seccions.
|
|
|