Degut a l’afectació de la COVID-19 el local de l'entitat romandrà tancat.

Qualsevol qüestió serà gestionada per correu electrònic:

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.    Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.    Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.    Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Campaments d'Estiu SIJ

La Secció Infantil i Juvenil està preparant amb il·lusió el campament d'estiu d'enguany, malgrat que caldrà estar atents a l'evolució de la situació sanitària, per poder confirmar que es farà.

La previsió es fer-los del 12 al 26 de juliol al Pallars Sobirà, en un terreny situat entre els poblets d'Araós, Besan i Ainet de Besan.

Inscripcions obertes. Contacte: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

                                                Gloria, Jep, Rosa María i Enriqueta

Una representació de socis de l'Agrupa ha participat en la Festa Solidaria pel Nepal que s'ha celebrat al Tibidabo, organitzada pel Consolat general del Nepal i Tibidabo-Ajuntament de Barcelona.

El parc d'atraccions va reunir al cim de la Ciutat a milers de persones que van gaudir de les tradicions culturals i gastronòmiques del Nepal, oferim als visitants recons amb participació del nepalesos establerts a Catalunya i un bon nombre de ONGs.

La recaptació als diferents recons s'enviarà al Nepal per participar en la construcció de 10.000 habitatges pels damnificats als terratrèmols que van deixar més d'un milió de persones sense sostre.

Dos Monjos budistes a una cerimònia al Camí del Cel molt aprop dels camins Sir Edmund Hillary i Tensing Norgay al sostre de Barcelona.

LLuis Belvis, Cosol general del Nepal va obrir l'acte amb el que el Venerable  Thubten Wangchen, representant del Daái Lama i director de la Casa del Tibet va oficiar una cerimonia dudista.

Altres