Degut a l’afectació de la COVID-19 el local de l'entitat romandrà tancat.

Qualsevol qüestió serà gestionada per correu electrònic:

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.    Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.    Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.    Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Campaments d'Estiu SIJ

La Secció Infantil i Juvenil està preparant amb il·lusió el campament d'estiu d'enguany, malgrat que caldrà estar atents a l'evolució de la situació sanitària, per poder confirmar que es farà.

La previsió es fer-los del 12 al 26 de juliol al Pallars Sobirà, en un terreny situat entre els poblets d'Araós, Besan i Ainet de Besan.

Inscripcions obertes. Contacte: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Seguin el nostre cicle “reconeixem les activitats humanes del passat dins dels Parcs Naturals”.

Aquest cop en la sortida  combinada, Cultura i caminada, varem ser un grup de  22 . Ens dirigim cap a Sant Miquel d’Olèrdola, que després d’un bon esmorzar començarem la visita guiada del Conjunt Arqueològic d’Olèrdola “la ciutat perduda”,  amb els seus 4.000 anys d’història,  acompanyats d’un guia local varem descobrir els  vestigis dels ibers, romans i de l’època medieval.

Dins del recinte emmurallat varem contemplar entre d’altres llocs la cisterna romana, l’església de Sant Miquel i la seva necròpolis, la talaia romana i les restes del castell i diverses estructures de cases medievals.

Surtint del recinte en un tres i no res ens portarà al Pla dels Albats amb  la seva Necròpolis de tombes antropomorfes i les runes de l’església de Santa Maria.

Seguim el nostre recorregut baixant cap el fons de la Vall,amb una forta baixada ens  apropa al Forn de calç de Can Castellví. Edificació de grans dimensions amb dos xemeneies impressionants. Els forats de les xemeneies també es poden contemplar des de dalt, però anant amb molt de compte.

Una ampla pista cap a la dreta en direcció a la font de l’Avellaner , a la nostra esquerra podem divisar una paret natural on  hi han les Coves de Can Castellví, les balmes de cal Ximet i la casa del mateix nom i  la font de l’Ametlló, continuant baixant  deixem a mà dreta una cabana de pedra seca i seguim el camí fins arribar a la carretera  on ens recull l’autocar.

Bones vistes i bon temps ens ha acompanyat tot el matí hem recorregut  5,5Km amb un desnivell negatiu de 180metres.

A la població de Canyelles tenim taula a un restaurant , que com és costum en aquestes sortides un bon àpat entaulats, ens permet arrodonir el dia comentant la sortida i arreglant el país passant un dia molt agradable en la companyia de tots.

20/10/18. Anna Tomàs i Domènec Palau

Altres