Agrupació Excursionista "Catalunya"

Acció sostenible a Collserola

Muntanya
Muntanya100x108
Data: 26/11/2022

Neteja de camins

El proper dia 11 de desembre es celebra a tot el món, el DIA DE LA MUNTANYA. Amb aquest motiu, talment com l’any passat, l’Agrupació Excursionista “Catalunya” i Decathlon Ciutat Vella farem una acció solidària consistent en la neteja d’uns camins del sector de Collserola, però donat que aquest dia queda afectat pel llarg pont del desembre, aquesta acció la farem el dissabte 26 de Novembre. 

Hi haurà quatre itineraris accessibles amb transport públic des de Barcelona. Són itineraris senzills i aptes per a tothom. L’hora de trobada als punts d’inici de cada ruta és a les 9,00, i totes elles finalitzaran a les 12,00. A cada voluntari se li lliurarà uns guants i una bossa de deixalles.  

Ruta 1 – Metro Canyelles, Turó Blau, Turó d’en Segarra, coll de la Ventosa, Forat del Vent, Portell de Valldaura. 300 m. 5 km. aprox 

Ruta 2 – Metro Valldaura, muntanya del Notari, Forat del vent, Serrat d’en Ferrer, Portell de Valldaura. 220 m. 3,5 km aprox. 

Ruta 3 – Metro Mundet. Castell Fortí, , turó del Trac, Pas del Rei, Turó de Valldaura, Portell de Valldaura. 300 m. 3 km. aprox 

Ruta 4 – Metro Mundet, Ermita de sant Cebrià, Font de la Meca, Turó Magarola, Portell de Valldaura. 370 m. 4 km. aprox 

Al Portell de Valldaura uns vehicles de l’organització recolliran les bosses de les deixalles. 

L’itinerari comú de retorn serà des del Portell de Valldaura per la font de la Marquesa, torrent de Fontana i Metro Mundet (aquest tram entre tots farem una darrera recollida de brossa. 

Inscripcions a Secretaria, indicant l'itinerari escollit. Per a més informació podeu contactar amb la vocalia de Muntanya: Jordi Secall (T/ 626 516 662) 

Aquesta activitat compta amb el suport i col·laboració de DECATHLON CIUTAT VELLA 

VINGA, QUE ENTRE TOTS FAREM POSSIBLE UNES MUNTANYES MÉS NETES !! 

 

Adreça
Collserola

 

Mapa