Agrupació Excursionista "Catalunya"

Per celebrar el dia de la Dona enguany l’Agrupa, en col·laboració amb DECATHLON, va programar una matinal de dones a Collserola.

Hi vam participar 11 dones... i un parell d’infiltrats mascles. La majoria érem gent de l’Agrupa, però també  algunes que hi van acudir per la convocatòria de Decathlon.

La vocal de la sortida va ser l’Ana Gonzàlez, que ens va sorprendre a tots pel coneixement profund que té de tots els camins i caminets de la zona que vam recórrer.

L’itinerari va començar al Metro de Mundet, per pujar cap a la Font de la Marquesa, Portell de Valldaura i baixar fins a Can Coll.  Aquí vam fer una bona parada per esmorzar, aprofitant que hi ha un petit bar per fer un cafetó, i vam aprofitar per fer-nos una foto de grup amb la bonica samarreta commemorativa del 8-m, regal de Decathlon.

De tornada vam visitar el bosc de Can Catà i la Font Nova, on vam fer una altra paradeta, per gaudir de l’indret. Després vam pujar cap al Coll de la Ventosa, per baixar per la Font de Sta. Eulàlia, fins al barri de Canyelles, on ens vam acomiadar, contentes del bonic recorregut fet i cadascú va fer cap a casa seva, amb metro o bus i fins i tot a peu (que es veu que no n’havien tingut prou!!)

Rosa Maria Soler (05/03/2022)