Agrupació Excursionista "Catalunya"

Serrat de St.Joan (Moianès)

Com ja sabeu estem fent una campanya de revisió de les plaques col·locades als sostres comarcals de Catalunya amb motiu del Centenari de l’Agrupa.

Des de fa mesos s’han aprofitat diverses sortides, per col·locar i/o retirar alguna placa o bé comprovar si la que es va posar al seu dia continua al seu lloc.

Aquí teniu un petit resum del s’ha fet fins ara:

  • 5 Sortides de comprovació: Tossal de la Baltasana (Baix Camp i Conca de Barberà), Punta del Curull (Les Garrigues), La Mola (Tarragonès), Puigsou (Gironès) i La Mola de St. Llorenç de Munt (Vallès Occidental).
  • 2 sortides per reposar plaques que havien desaparegut: Una al Montseny a Les Agudes (La Selva) i el Turó de l’Home (Vallès Oriental) i l’altra al Pic de Peguera (Pallars Jussà).
  • 3 sortides per plaques que ha calgut canviar de lloc a causa de canvis en els criteris de mesuraments d’altura i/o fronteres comarcals: Puig d’Aiguabona (Baix Empordà), Roc del Comptador (Alt Empordà) i Mola de la Roquerola (Alt Camp). En la majoria de cassos s’ha pogut aprofitar per retirar la placa antiga per la proximitat.

Donem les gracies a tots els que hi heu col·laborat i assistint a les sortides i us animen a que ho seguiu fent, per acabar la feina que encara resta i que esperem poder acabar en els pròxims mesos.

Rosa Maria Soler (01/07/2023)

Mola de la Roquerola (Alt Camp)

Turó de l'Home (Vallès Oriental)

Les Agudes (La Selva)

Puig d'Aiguabona (Baix Empordà)

Roc del Comptador (Alt Empordà)

Peguera (Pallars Jussà)