Degut a l’afectació de la COVID-19 el local de l'entitat romandrà tancat.

Qualsevol qüestió serà gestionada per correu electrònic:

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.    Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.    Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.    Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Campaments d'Estiu SIJ

La Secció Infantil i Juvenil està preparant amb il·lusió el campament d'estiu d'enguany, malgrat que caldrà estar atents a l'evolució de la situació sanitària, per poder confirmar que es farà.

La previsió es fer-los del 12 al 26 de juliol al Pallars Sobirà, en un terreny situat entre els poblets d'Araós, Besan i Ainet de Besan.

Inscripcions obertes. Contacte: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Avui 6 d'octubre, fa 23 anys que la cordada formada per Josep A. Pujante, Jep Tapias i Miquel Àngel Martínez,  van trepitjar el  cim del Cho Oyu de 8201 m.. aconseguint així la primera ascensió de l'AEC a una de les catorze  muntanyes més altes de la Terra.
La cordada, que va iniciar l'assalt al cim el 28 de setembre, va aconseguir el seu objectiu acompanyats del xerpa Ang Phurba, En el seu assalt al cim des del camp base a 5.390m, es van instal·lar tres campaments d'altura a 6.350 m., 7.000 m., i 7.500 m.
El dia 6 d'octubre, a les 7h 30min. del matí, amb el termòmetre marcant 30 graus sota zero, van abandonar el campament en direcció al cim aconseguint el seu objectiu a les 13h 30 min., descendint seguit fins al camp II.
La primera ascensió a la muntanya la van protagonitzar Herbert Tichy, Joseph. Jocher i el xerpa Pasang Dawa Lama, el 19 d'octubre de

Altres