AVIS IMPORTANT

Degut a l’afectació de la COVID-19:

  • Ajornades totes les sortides programades.
  • Ajornades totes les reunions al local.
  • El local de l'entitat romandrà tancat.

Qualsevol qüestió serà gestionada per correu electrònic:

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.    Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.    Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.    Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

QUEDA'T A CASA !!

Campaments d'Estiu SIJ

La Secció Infantil i Juvenil està preparant amb il·lusió el campament d'estiu d'enguany, malgrat que caldrà estar atents a l'evolució de la situació sanitària, per poder confirmar que es farà.

La previsió es fer-los del 12 al 26 de juliol al Pallars Sobirà, en un terreny situat entre els poblets d'Araós, Besan i Ainet de Besan.

Inscripcions obertes. Contacte: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

 El 25 d'agost Víctor Barbero i Cristina Holle varen fer l'ascensió de la Marmolada que amb  3.340 m. es el cim més alt de les Dolomites. L'ascensió es va fer per la via ferrada de la cresta Oest, una bona combinació de roca i glaç. Podeu veure les fotografies de l'ascensió,  la resenya i el mapa.

 

Dificultat: Difícil
Punt de partida: Llac de Fedaia (2.053 m.)
Punt on arriba el telefèric: Ref. Pian dei Fiacconi (2.625 m.)
Desnivell: 700 m.
Via ferrada: 400 m.
Temps: ascensió 4 hores, descens 2 hores; via ferrada 2 hores.
Material: Piolet, crampons i cordino per assegurar-se. Cal portar roba d'abric i fer l'ascensió amb temps estable.

Altres