Agrupació Excursionista "Catalunya"

Juvenils

Finalment crec que podem dir que hem tornat. Des del mes de març ha sigut una muntanya russa d’incertesa i frustració de no poder fer allò que ens fa esbargir-nos i no pensar en el dia a dia.

Ens vam quedar sense poder fer la meitat del curs 19-20. Després vam haver de modificar els nostres campaments per adaptar-nos a les mesures i protocols de seguretat per poder fer unes sortides de pocs dies.

Van venir bé per sortir algun dia i fer alguna cosa diferent. Tot i així alguna que altra videotrucada s’anava fent, però no és el mateix (no ens enganyem). El nostre hàbitat és estar en contacte amb la natura i a través d’ella aprendre, respectar, esforçar-se i jugar.

Vam començar el curs readaptant-lo i amb les noves mesures i protocols mirar de fer un curs el més normal possible i, a dos dies de començar... PATAPAM! Una altra vegada tancats a casa. I, finalment, ens tornem a reinventar perquè, ara sí, missió complerta, aquí va la mostra que la feina feta té resultat; i hem sortit d’excursió amb els infants de la secció infantil i juvenil.

Grups petits, excursions a prop de casa, mascaretes, gel, distància... i un munt de coses a tenir en compte. Hem sortit i segurament de Collserola no hem passat, però hem caminat, mirat alguna exposició, una mica de boulder... i ja vindran més i diferents activitats i ja anirem més lluny perquè ho tenim tot preparat i si cal tornar a adaptant-se en readaptarem. Així que aquí SOM i SEREM.

Monis SIJ (21/11/2020)

Juvenils

Sioux

Trekings

Txeiens

Txeiens

Xerpes

Xerpes