Degut a l’afectació de la COVID-19 el local de l'entitat romandrà tancat.

Qualsevol qüestió serà gestionada per correu electrònic:

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.    Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.    Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.    Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Campaments d'Estiu SIJ

La Secció Infantil i Juvenil està preparant amb il·lusió el campament d'estiu d'enguany, malgrat que caldrà estar atents a l'evolució de la situació sanitària, per poder confirmar que es farà.

La previsió es fer-los del 12 al 26 de juliol al Pallars Sobirà, en un terreny situat entre els poblets d'Araós, Besan i Ainet de Besan.

Inscripcions obertes. Contacte: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

L’últim cap de setmana de setembre es va fer el Campament de Tardor de l’Agrupa a la casa de colònies Els Erols (Berguedà).

Va ser organitzat per la SIJ i va ser un èxit, amb la participació del nens i nenes de la Secció, que feien la primera sortida del curs, algunes famílies i un bon grup d’altres socis de la nostra entitat.

Aquí deixem una mostra de la satisfacció general, en forma d’escrit que ens ha enviat el pare d’un dels nens de la SIJ i unes quantes fotos.

Hola monis, per part de la nostra família, que som nouvinguts, ens vam sentir molt acollits a tots els nivells, va ser super-còmode compartir estones amb els pares, els membres de l'Agrupació i també amb vosaltres, els monis!

Les activitats ens van engrescar, van haver escenes de riscos insospitats per als pares, amb perill quasi-mortal en alguns jocs. Vam riure un munt tots plegats, que és del que es tracta, oi? Aquesta espontaneïtat és una joia, cara de veure al dia a dia.

Ignasi

Altres