Agrupació Excursionista "Catalunya"

Ja tenim la loteria d’enguany, que podreu adquirir a Secretaria, a partir de dilluns 18 de setembre.

La NOVETAT D’AQUEST ANY es que Jugarem amb la nova modalitat creada per Loteries de Catalunya, pensant en les Entitats del país, que fins ara teníem dificultats amb la Grossa tradicional, ja que ens limitava molt el numero de participacions possibles.

Aquesta modalitat s’anomena “LA GROSSA AMB LA DOOBLE” i aquí us presentem la mostra de com són les nostres participacions.

Com veieu es juga amb dos números diferents:

El de l’esquerra entra en el sorteig normal de la GROSSA i és diferent per cada participació.  Per tant per cada participació que adquiriu, jugareu 2 € en un numero diferent.

El de la dreta 01912 correspon al sorteig de la DOOBLA. En aquest numero hi juga només l’Agrupació i per tant es el mateix a TOTES les participacions.  El sorteig premiarà a 6 entitats i els premis es repartiran entre totes les butlletes venudes.

  • 1 primer premi de 1.000.000 € (premi mínim per participació 400€)
  • 2 segons premis de 250.000 € (premi mínim per participació 100 €)
  • 3 tercers premis de 100.000 € (premi mínim per participació 40 €)

Cal afegir que les entitats premiades  també rebran un premi per a la pròpia entitat (30.000€ la que obtingui el primer premi, 20.000 € les 2 que obtinguin el segon premi i 10.000 € les 3 que obtinguin el tercer premi.

EL PREU DE CADA BUTLLETA ES DE 5 € (2 que es juguen a la Grossa+2 que es juguen a la Doobla+1€ de donatiu).

En cas que toqui premi de LA GROSSA, es pagarà a qualsevol dels punts de Venda de Loteries de Cataunya o a les entitats Bancàries col·laboradores..

En cas que toqui el premi de LA DOOBLE, es pagarà des de l’Agrupa.

VINGA COMPREU-NE FORCES, QUE COM MÉS PARTICIPACIONS, MES POSSIBILITATS DE PREMI!