Agrupació Excursionista "Catalunya"

Premi Eduard Ruiz

Com sempre ha estat una trobada entranyable d’un munt de socis i sòcies, que ens hem aplegat, enguany a l’Ateneu del Clot, per celebrar la nostra Diada.

Després de les paraules de benvinguda d’en Pere Mansilla i de l’Alfons (president de l’Ateneu) han començat els actes previstos, amb l’entrega de les medalles que algunes seccions han volgut donar en mostra d’agraïment a alguns socis en especial.

Intercalats amb l’entrega de medalles, hem anat gaudint dels vídeos, en que cada Secció fa un petit resum de les activitats realitzades.

També s’han entregat els premis Eduard Ruiz, una medalla a cadascun dels socis classificats en primer lloc a les diferents categories de la Ribalera

A continuació es va fer entrega del premi Montagut, a la col·laboració en el Butlletí, que el jurat escull cada any d’entre totes les col·laboracions rebudes.

El premi ”sorpresa” especial de la Junta, enguany  ha sigut per a la Comissió organitzadora de La Ribalera, que ha fet possible que aquest 2023 arribéssim a la 10a. Edició.

Aprofitant l’avinentesa, en Pere Mansilla explica que la Ribalera té assegurada la continuïtat, gràcies a que un bon grup de jovent s’hi posa al capdavant, agafant el relleu d’aquells que durant tants anys hi han dedicat uns esforços, que darrerament, amb el pas del temps, havien anat esdevenint massa feixucs.

Finalment s’arriba al moment més emotiu: L’entrega de les insígnies als socis que compleixen 25 o 50 anys a l’Agrupa.  El president els va cridant  d’un en un i entre els aplaudiments de tothom els hi entrega la insígnia corresponent.

Per acabar es passa el vídeo, ja tradicional dels últims anys, titulat “AEC SENSE FICCIÓ”, on hi sortim molts amb cares i/o situacions més o menys compromeses. Un toc final d’humor que fa que acabem les formalitats amb un bon tip de riure.

Passem tot seguida al pica-pica, on les converses ben agradables amb uns i altres ens acompanyem mentre anem gaudit de les menges i begudes que ens han preparat.  Acabem amb un brindis amb el nostre cava.

ES va fent tard i tothom va desfilant cap a casa, però ens enduem un molt bon record de l’estona passada amb tants d'amics.

Rosa Maria Soler (23/11/2023)

Premi Eduard Ruiz
Premi Montagut
Socis 25 anys
Soci 25 anys
Sòcia 25 anys
Socia 50 anys
Socis 50 anys
Premi de la Junta a la Comissió organitzadora de La Riballera
La sala de l'Ateneu ben plena

BTT

Cultura

ERE

Families

Muntanya

SEAM

SEM

SIJ

AEC SF 5