Agrupació Excursionista "Catalunya"

El passat dijous 29 de Juny, se celebrà la nostra diada del Soci. Enguany amb l’agradable sorpresa, de que la mitjana d’edat dels assistents havia fet un notable descens respecte edicions anteriors, degut a la massiva assistència del grup jove de l’Entitat.

També enguany va ser molt agradable veure com la sala principal se’ns va quedar petita i gràcies a que uns quants socis van prendre posicions al terra d’aquesta sala, fou possible enquibir a tots els assistents

Obrí l’acte el nostre President que desprès de donar la benvinguda a tots els presents, va donar pas a unes presentacions  que foren un resum de les activitats fetes per diverses seccions de l’Agrupació, durant el curs de 2016.. 

Tot seguit es lliuraren les diferents mencions i premis obtinguts pels nostres socis. Així, es va fer entrega de les medalles per les activitats fetes i apuntades en el llibre de registre durant l’any 2016 i que corresponen a constància, desnivell i escalada. Se’ls endugueren els socis habituals que s'inscriuen en l’esmentat llibre. També es va fer entrega de les medalles als 25 i 50 anys de permanència a l’Entitat i la medalla al primer cim de 3.000 metres, que va recaure en una sòcia molt joveneta i a la qui fem arribar la nostra felicitació per aquesta fita. Quatre membres del grup de jovent s’endugueren les medalles del primer cim de 4.000. Enhorabona a tots ells.

Per últim s’entregà el Premi Josep Montagut als millors treballs periodístics publicats al Butlletí durant l’any passat i també es va lliurar la distinció de soci honorífic al expresident de l’Agrupació Sr. Tapias, en reconeixement a la labor de representació efectuada al llarg de molts anys dins de la nostra Entitat.

Unes paraules de cloenda en presència de tota la Junta de l’Entitat, varen donar pas a un petit refrigeri que va posar punt i final a una jornada molt especial dedicada a tots els socis.

Jordi Pino

Activitats Cultura

Activitats Muntanya

Activitats ERE

Activitats SEM

SEM: Ecrins 2017

Activitats Grup Jove

AEC Sense Ficció