Agrupació Excursionista "Catalunya"

Diada del Soci 2019

Després de superar els embussos de l’autopista i de la Diagonal, amb la refrigeració del cotxe a tota pastilla, (som dins d’una onada de calor) trobem, oh miracle ! Un aparcament en zona blava, no gaire lluny de l’Agrupació.

La operació de pujar els vint graons que van del carrer a l’Agrupa els faig d’un en un i poc a poc.

Quan entrem, les taules del piscolabis estan en ebullició d’activitat, tot de companyes i companys (d’aquests menys) estan preparant les plàteres de teca.

Som molts, hi ha un xivarri que déu n’hi do.

Anem seient a les cadires de la sala que un o altre ha preparat (gràcies) i quan la sala ja és plena, el personal s’escampa i seu per allà on pot.

En Pere (president) intenta fer silenci, li costa una mica, però finalment s’aconsegueix. Ens parla del programa d’avui, de com s’han atorgat les medalles i dels reportatges que les seccions ens han preparat.

Primerament el president anomena els socis que enguany acompleixen els 50 anys de soci: Miquel Rico, Rosa Mª Soler, Miquel Casas, Jordi Pino i Josep Mª Villena, el president compleix amb l’acte de punxar-los-hi (a la camisa, és clar) la insígnia d’or i els presents aplaudim amb entusiasme.

Tot seguit uns reportatges fotogràfics, informen de les activitats de varies seccions. En Pere Mansilla ja ens ha advertit que són necessàriament curts per poder-los fer caber dins d’aquest acte. Es fa un recés i es reparteixen les medalles dels 3000 i 4000,  cal destacar que una de 3000 és per la nena Pujante. Seguidament es reparteixen les medalles de les Seccions de: Muntanya, SEM, SEAM, Cultura, Grup Jove i BTT.

Una altra tanda de reportatges ens alegren els ulls amb les activitats de la resta de seccions. Més aplaudiments.

Ara en Montagut fa entrega del premi que du el seu nom a en Joan Cabré per les seves col·laboracions en el Butlletí mensual.

Finalment el president fa entrega de la Medalla Especial de la Junta a en Miquel Budi

Ens alcem, recollir  i apilar les cadires i anar a les taules a veure que es pot atrapar, la gana i la set les tenim fetes.

Xerrada amb aquest, petonets amb aquella, estreta de mans amb l’altre, endrapar la truita, el llom, el formatge, les olives... S’acaba la cervesa, s’ataca el que hi ha...

Es fa tard, comiats, quedar per més endavant... I baixar les escales d’esquena i d’un en un que és com no fa mal el genoll. Cap el cotxe i fins a casa.

Com sempre retrobar-se amb els amics i amigues de l’Agrupació és un goig i un regal de felicitat.

27/06/2019 Jordi Romagosa

Medalla especial de la Junta
Medalla primer 3000
Premi Montagut per col·laboracions al Butlletí
Socis amb 50 anys a l'AEC 2019

Cultura

ERE

Grup Jove

Muntanya

SEM

SIJ

AEC SF 3