Agrupació Excursionista "Catalunya"

Un any més hem complert amb el nostre propòsit!

Amb l’ajut de totes les sòcies i socis que han pogut participar, com un granet de sorra, l’Agrupa aquest mes de juliol ha tancat la campanya de “La fam no fa vacances” de recollida d’aliments que ja anem portant a terme els últims anys.

Cada any ens superem, cosa d’agrair a les sòcies i socis, i que demostra que sabem la importància de col·laborar en la recollida d’aliments i ajudar a les persones que ho necessiten.

L’any passat es va posar en marxa la guardiola solidària, una manera de facilitar a tothom la col·laboració d’una manera més còmoda; vista la bona acollida, enguany hem repetit el sistema de la guardiola, ha estat un èxit, hem recollit 103,20€ que han permès comprar uns 90 kg. de menjar bàsic i també productes higiènics. Total, 9 caixes!  L’organització ha passat pel local a fer la recollida i posteriorment ens ha enviat una nota d’agraïment.

Hey, esto sí que son buenas noticias!!!!  ¡¡¡Mil gracias por vuestro interés i vuestra fidelidad a la campaña!!!   Molt bones vacances també per vosaltres!

Sabine

L’Agrupa agraeix la vostra col·laboració perquè sense vosaltres la campanya no hagués estat possible.

Bones vacances!!

Carmen Collado (Vocal del local)